DEFINICIJA SAVRŠENOSTI

Istesano tijelo JLo nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Seksi Latina skinula se u bikini i raspametila fanove

25.07.2018 u 11:14

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez proslavila je jučer 49. rođendan, a svoj veliki dan proslavila je okružena obitelji i najbliskijim prijateljima na plaži. Slavna pjevačica pravi je primjer žene koja s godinama izgleda sve bolje, a njezine rođendanske fotografije u kupaćem kostimu nikoga nisu ostavile ravnodušnim

Planetarno popularna pop zvijezda Jennifer Lopez svoj je rođendanski dan započela neizostavnom rutinom - vježbanjem u teretani - nakon čega se pridružila obitelji na proslavi 49. rođendana. Umjesto velikog tuluma, pjevačica je rođendan odlučila proslaviti na plaži s najbliskijim ljudima - dečkom Alexom Rodriguezom i njegovim kćerima Ellom i Natashom te desetogodišnjim blizancima Emmom i Maxom koje ima iz braka s Marcom Anthonyjem.

Zanosna Latina na svojem je profilu na Instagramu s obožavateljima podijelila rođendanske fotografije na kojima odlično raspoložena slavi s najmilijima. Društvo je u zrak podignulo poznati talijanski prosecco kojim su nazdravili za slavnu pop divu, a ako je suditi prema fotografijama, atmosfera je bila i više nego odlična.

Current birthday situation... yup

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Island vibezzz... 🏝 #vacaciones

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Obožavatelje je posebno oduševio ljepotičin izgled, s obzirom na to da je na fotografijama pozirala u minijaturnom bikiniju koji je u prvi plan stavio njezine seksi obline, zategnuto tijelo i do savršenstva istesane trbušnjake na kojima bi joj mnogi pozavidjeli. Objava je u svega nekoliko sati prikupila više od 2,3 milijuna lajkova, a fanovi su svoju glazbenu ikonu obasuli lijepim željama i komplimentima na račun izgleda.

  • +7
Savršena figura Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia