MAGNET ZA POGLEDE

Istesano tijelo JLo u topiću ostavlja bez daha: Na ovim mišićima mnoge bi joj žene pozavidjele

02.08.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Jennifer Lopez neumorno radi na održavanju svoje besprijekorne figure, a mnogi bi se složili da latinoamerička pjevačica portorikanskih korijena izgleda bolje danas nego kada je započinjala karijeru. Slavna ljepotica ne propušta nijedan trening, a u pauzama od vježbanja u teretani najčešće uvježbava koreografiju za nastupe. U New Yorku je viđena ispred poznatog plesnog studija, u koji je došla odraditi probu, a stajling za vježbanje koji je nosila otkrio je njezine zavidne mišiće

Pjevačica, glumica i glazbena producentica Jennifer Lopez nedavno je proslavila 49. rođendan u krugu najmilijih, a iako je samo korak dijeli od ulaska u pedesete, mnogi bi lijepoj Latini dali barem 20 godina manje. No njezin mladoliki izgled i seksi tijelo nisu joj pali s neba. JLo naporno trenira i ne preskače nijedan trening, a koliko se njezin trud i napor isplate, najbolje govori rođendanska fotografija u bikiniju, koju je podijelila s fanovima na Instagramu.

S obzirom na to da je JLo stigla u New York kako bi joj priopćili da će na skorašnjoj dodjeli MTV-jevih nagrada upravo njoj biti dodijeljena prestižna nagrada Michael Jackson Video Vanguard, boravak u Velikoj Jabuci iskoristila je za vježbanje pred nastup, a znatiželjni paparazzi dočekali su je ispred poznatog plesnog studija.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

JLo je stigla pred studio u sportskom izdanju, ništa manje seksi od uobičajenih stajlinga u kojima smo je navikli viđati. Narančasti crop top s potpisom brenda Niyama Sol i efektne tajice zmijskog uzorka s potpisom brenda Milly otkrili su ljepotičinu do savršenstva istesanu figuru i bujne obline, a prvo što upada u oči je six pack, na kojem bi joj mnogi pozavidjeli.

Pop diva upotpunila je stajling velikom Hermesovom birkinicom i Carrerinim sunčanim naočalama, a umjesto omiljenih joj štikli, ovog puta ipak se odlučila za udobniju opciju - tenisice.

  • +7
Savršena figura Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia