KAKVA LJEPOTICA

Sama je sebi najbolja reklama: Na snimanju nove kampanje Halle Berry izazvala pomutnju pojavivši se u minijaturnom bikiniju

15.12.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Prelijepa glumica koja je osvojila Oscara u potresnom filmu 'Bal čudovišta' jedna je od onih sretnica za koje su godine doista samo broj

Halle Berry je ove godine proslavila 54 godine no nitko joj ne bi dao toliko budući da svojim mladolikim licem i fantastičnom figurom može bez puno problema zasjeniti i dvostruko mlađe showbizz kolegice.

Naravno, slavna glumica nesvakidašnje ljepote kako bi ostala u top formi, itekako pazi na prehranu te ne propušta ciljanu tjelovježbu kako bi ostala u top formi.

Atraktivna glumica sve je očarala u promotivnom videu koji je snimila za svoj welllness brend Respin u kojem je pokazala svoju senzacionalnu figuru.

Tamnoputa ljepotica prošetala se plažom u seksi bikiniju koji je malo toga ostavio mašti, a njezino je isklesano tijelo sve ostavilo bez daha. U drugim scenama, Halle je pokazala kako vježba jogu te navlači boksačke rukavice i koncentrirano udara vreću.

Inače, brend Respin Halle je lansirala 2018. godine, no nije zanemarila ni svoju glumačku karijeru. Vrijedna glumica snima novi ZF akcijski triler pod nazivom Moonfall u društvu Donalda Sutherlanda i Patricka Wilsona.

  • +10
Halle Berry Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Kako se pisalo, glumica je konačno pronašla ljubavnu sreću u društvu četiri godine mlađeg glazbenika Van Hunta, dobitnika Grammyja. Vezu je javno potvrdila u rujnu ove godine, a sada dobro upućeni izvori tvrde da je zaljubljenija no ikad.

Inače, Halle Berry iza sebe ima tri braka - od 1993. do 1997. bila je s Davidom Justiceom, od 2001. do 2005. s Ericom Benetom, a pd 2013. do 2016. s Olivierom Martinezom. S Robertom Martinezom ima šestogodišnjeg sina Macea, a s Gabrielom Aubryjem 12-godišnju kćer Nahlu.