STIL BEZ GREŠKE

Taylor Swift proslavila je 31. rođendan; evo kako se mijenjala kroz godine

14.12.2020 u 15:22

Bionic
Reading

Poznata američka glazbenica, koja je u svojoj bogatoj karijeri osvojila sve što se može osvojiti, tijekom godina mijenjala je svoj imidž, no uvijek je nekako ostala vjerna svom look simpatične i dobre djevojke iz susjedstva

Plavokosa glazbenica koja se može pohvaliti figurom dostojnom manekenke popularnost nikad nije gradila na skandalima ili golišavim izdanjima te je oduvijek bila pozitivan uzor mnogim djevojkama.

Lijepa Amerikanka rođena je 13. prosinca u West Readingu, Pennsylvania, a svjetsku je scenu pokorila hvaljenim debitantskim albumom 'Taylor Swift' koji je 2006. godine jako dugo bio na top ljestvici Billboard 200.

Još kao dijete je naučila svirati gitaru i pisati svoje pjesme, a zahvaljujući prodaji više od 200 milijuna primjeraka svojih albuma diljem svijeta, uvrštena je među najuspješnije glazbenice svih vremena.

U svojoj impresivnoj kolekciji nagrada ima i 10 Grammyja, 7 Guinnessovih svjetskih rekorda, 32 American Music Awards, 23 Billboard Music Awards...

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: BDG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tijekom godina i Taylor je sve više odbacivala karirane košulje, kaubojske čizme, traper, vesele cvjetne haljinice te je njezin modni izraz postajao sve sofisticiraniji i elegantniji.

Nekadašnja county pop kraljica mnoge je iznenadila i kad je hrabro svoju dugu kovrčavu kosu skratila do ramena, a ova joj promjena imidža fantastično stoji.

Kao cool dodatak glamuroznom bobu ošišala je ravne šiške koje joj ističu oči i jagodice.

Njezina je garderoba danas prepuna komada s potpisom vrhunskih dizajnera, a na crvenom tepihu redovito dobiva komplimente za svoje stajlinge.

No usprkos svemu, Taylor nikad nije prekoračila granicu dobroga ukusa niti je željela steći popularnost na račun jeftinih trikova poput pokazivanja previše kože.

Glazbenica je danas prava ikona stila, a njezinom se profinjenom chicu nema što za prigovoriti.