SLAVLJE U svoja ČETIRI ZIDA

Dotjerajte se za nadolazeće blagdane uz pomoć ovih 11 inspirativnih outfita koje predlažu street style zvijezde

15.12.2020 u 06:29

Bionic
Reading

Dok polako ispraćamo 2020., razmišljamo o tome koliko je ovo uistinu bila čudna godina. Zahvaljujući pandemiji, bit će ovo i najčudniji blagdani jer većina ih možda neće uspjeti provesti sa svojim bližnjima. No ne treba očajavati. Dotjerajte se kao da se ništa loše ne događa oko vas, skuhajte omiljeni ručak, otvorite šampanjac i nazdravite boljim danima koji stižu! Ako vam nedostaje inspiracije što odjenuti za božićni ručak ili doček Nove godine u svoja četiri zida, street style zvijezde imaju nekoliko prijedloga za vas

Iako su svečanosti i velika druženja za ovu godinu odgođeni, to ne znači da se morate pokriti dekom preko glave i prespavati nadolazeće blagdane. Odjenite se u udobne i stajliš komade, napravite frizuru, nabacite malo make upa i već ćete se osjećati bolje. Nije tajna to da odjeća podiže raspoloženje, stoga smo izdvojili nekoliko stajlinga koji vas možda inspiriraju da se i vi dotjerate za božićni ručak i doček Nove godine.

Street style zvijezde, na čije profile na Instagramu uvijek skoknemo po pomoć kada ne znamo što odjenuti, i ovog puta su nam dale nekoliko inspirativnih ideja.

1. Maksi haljina

2. Udobna trenirka

3. Šljokice

4. Pleteni komplet

5. Vesta + traperice

6. Vesta + midi suknja

7. Sako + kožne hlače

8. Vesta + kožne hlačice

9. Chic pidžama

10. Vesta + minica

11. Vesta + košulja + visoke čizme