SUPTILNI SEKSEPIL

Evo u kakvim ćemo odjevnim komadima uskoro ugledati Meghan Markle

01.10.2018 u 16:44

Bionic
Reading

Vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle za dva tjedna očekuje prva prekomorska turneja na koju ide u društvu supruga, britanskog princa Harryja. Iako će njezini modni odabiri za nadolazeću turneju ostati tajna do posljednjeg trenutka, njezina omiljena dizajnerica na pariškom tjednu mode predstavila je najnoviju kolekciju

Clare Waight Keller, dizajnerica modne kuće Givenchy, u čijoj se vjenčanici Meghan prošetala do oltara u svibnju, predstavila je kolekciju kojom su dominirali raskošni tonovi dragulja, siluete odjevnih komada inspiriranih 80-ima i izazovni krojevi dekoltea.

Tijekom prve godine u ulozi vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle se, osim u vjenčanici s potpisom Givenchyja, moglo vidjeti u nekoliko kreacija ove slavne francuske kuće, a kolekcija za novu sezonu proljeće-ljeto obiluje komadima u kakvima bi se Meghan zasigurno mogla naći.

  • +27
Givenchy SS19 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nova kolekcija modne kuće Givenchy naišla je na sveopće odobravanje javnosti koja ju je proglasila 'sofisticiranom, pametnom i luksuznom'. Modni ekspert Tyler McCall viđenu kolekciju opisao je 'suptilno seksepilnom' te je hvalio komade poput strogo krojenih kombinezona i večernjih haljina.

Modni odabiri Meghan Markle morat će se nositi s nizom vremenskih uvjeta na skorašnjoj turneji, na kojoj će s princem Harryjem posjetiti Australiju, Fidži, Tongu i Novi Zeland kasnije ovog mjeseca.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Promjenjiva klima bez sumnje će biti modni izazov za Meghan jer njezini odabiri moraju biti praktični i pritom ne odstupati od kraljevskog protokola.

Gotovo godinu dana otkako se preselila u Veliku Britaniju, o izdanjima Meghan Markle i dalje se brine njezina bliska prijateljica i stilistica iz Toronta Jessica Mulroney. Zajedno su osmislile modna izdanja mjesecima unaprijed, a Mulroney je čak izabrala i njezin 'zaručnički kaput' kanadskog brenda Line.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE