SVI SU U ŠOKU

Ovome se nitko nije nadao: Polusestra Meghan Markle učinila nezamislivo

02.10.2018 u 11:13

Bionic
Reading

Posljednjem potezu polusestre Meghan Markle, Samanthe Markle, nitko se nije nadao, a ponajmanje članovi britanske kraljevske obitelji. Nakon što je mjesecima iskorištavala medije da o svojoj polusestri, koju nije vidjela ni čula godinama, izgovori najružnije moguće riječi, 53-godišnja Samantha sada je okrenula ploču

Nakon što je stigla u London te uzaludno pokušava prići bliže svojoj polusestri Samantha Markle dala je još jedan intervju, ovoga puta gostujući u talk showu Jeremyja Vinea, koji je iskoristila da se ispriča vojvotkinji od Sussexa.

'Željela bih samo reći da se toliko toga događalo i da je sve izmaklo kontroli, a to mi nikada nije bila namjera. Bili smo povrijeđeni jer nismo bili pozvani ni uključeni u vjenčanje te da bi sve bilo drugačije da jesmo. Sada smo se svi složili ostaviti sve iza sebe i krenuti dalje. Ima puno povrijeđenih, no to ne znači da te volimo manje, a i mislim da se obitelji ne bi trebale tako ponašati prema svojim članovima. Krećem dalje i ispričavam se zbog svega. Voljela bih da su neke stvari mogle biti drugačije', rekla je Samantha Markle.

Nitko iz Kensingtonske palače do sada nije komentirao njezin posljednji potez, a vjerojatno ni neće.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia