odličan izbor

S ravnim sandalama ili visokim potpeticama: Top modeli haljina koje obožavamo jer su nosivi u svim prigodama

16.08.2021 u 09:19

Bionic
Reading

Uz spektakularne visoke potpetice ili s običnim, ravnim sandalama, određeni modeli haljina jednostavno izgledaju sjajno. U tren oka, samo uz promjenu modnih dodataka, lako ih je transformirati iz savršene dnevne u elegantnu večernju opciju. Upravo zbog toga ovi modeli jedni su od najtraženijih ove sezone te ih mnoge zaljubljenice u modu imaju u ormaru

S gotovo beskrajnim mogućnostima kombiniranja, određeni modeli haljina jednostavno odgovaraju gotovom svakom stilu i prilici. Dugačke i s uskim ovratnikom, asimetrične, s izrezima te one s otvorenim leđima modeli su koji laskaju figuri te u njima sjajno izgledamo u svakoj prilici. Naime ovi modeli odlično se kombiniraju kako s ravnim sandalama, tako i s visokim potpeticama te su neizostavan dio ljetnog ormara.

Duga haljina

Prugice su uvijek in, a u kombinaciji s dugom i uskom haljinom, koja klizi niz tijelo, izgledaju potpuno neodoljivo. Dugi model s cik-cak prugicama nosit ćete cijeli tjedan. Naime super izgleda s ravnim sandalama kao dnevni stajling, a zahvaljujući visokom ovratniku, koji stilizira ramena i vrat, upečatljiv je i s visokim potpeticama.

Model s otvorenim leđima

Haljine otvorenih leđa postale su nezamjenjiv dio ljetne garderobe. Jedan od najtraženijih modela onaj je s nekoliko tankih vrpci prekriženih na leđima. Vrlo izazovan i elegantan dizajn slavi ljepotu ženskoga tijela, a nosiv je u najrazličitijim prilikama. Za moderan stajling popularniji su modeli u bojama poput ružičaste ili plave, a model u crnoj boji klasika je za večernje izlaske - u njemu je nemoguće pogriješiti, bilo s ravnim, bilo sandalama s petom.

Haljina s izrezima

Model s izrezima ispod grudi i na leđima jedan je od najtraženijih ove sezone. Izrezi smješteni na strateškim mjestima vizualno stanjuju i produljuju struk, a kada se radi o urbanom i ležernom izgledu, savršeno se slažu s ravnim sandalama s remenčićima. Za zavodljiv izgled koji će privući pažnju dovoljno je obuti sandale s visokim potpeticama i spremni ste za izlazak.

Asimetrična haljina

Super trend ovog ljeta su haljine asimetričnog kroja, najčešće s naramenicom na jedno rame ili pak s donjim dijelom krojenim u špic. Asimetrične haljine odlično izgledaju kad su ukrašene volančićima ili u verziji s točkicama, no dobar izbor su i one potpuno jednostavne, u jednoj boji. Lako se kombiniraju s klasičnim sandalama s potpeticama, a za neformalan izgled s espadrilama ili natikačama.

Mini haljina s volanima

Klasičnu mini haljinu ove sezone zamijenili su maštovitiji modeli. Švedska modna influencerica Matilda Djerf pokazala je odličan stajling s mint zelenom haljinom nabranom s prednje strane te ukrašenom volanima - model koji je doista lako nositi kako za dnevne, tako i za večernje izlaske.

  • +17
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije