romantične i udobne

Nećete im moći odoljeti: Najljepše cvjetne haljine koje je prava šteta ne odjenuti dok još traje ljeto

13.08.2021 u 06:51

Bionic
Reading

Godišnja dob definiraju određeni modni komadi: udobno i ugodno pletivo za jesen, topla odjeća za zimu., a ljeti su to nesumnjivo haljine cvjetnih uzoraka. Od printa poljskog cvijeća, hrabrog uzorka velikih cvjetova ili do haljine prekrivene sitnim cvjetićima – haljine veselog i prije svega romantičnog uzorka omiljene su za toplih dana. Prije nego li dočekamo prve jesenske kiše ne propustite još koji put zablistati u prekrasnim modelima cvjetnog uzorka

Cvjetne haljine izrazito su ženstvene i vrlo trendi, a u svaki ormar unose besprijekornu estetiku. Bez previše napora u jednom potezu cvjetna haljina nas čini spremnima za bilo koji događaj, bez obzira na modni stil.

Midi haljine ovog uzorka odišu sofisticiranošću i idealan su odabir za ured ili pak dnevna događanja. Maksi varijante odlične su za ležerne dnevne izlaske, a vrlo lako mogu proći kao elegantan stajling. Kratke haljine kao stvorene su za vruće ljetne dane, posebice ako želite istaknuti vitke noge. Krupnim cvjetnim uzorcima skloniji su oni koji se odvažnije vole poigrati modnim stilovima te se ne boje stajlingom privući pažnju. Sitni cvjetići pogodniji su za nešto nježnije i suptilnije stajlinge.

  • +17
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Osim toga, cvjetne haljine predstavljaju i odličnu podlogu za različite stilove. Ljupki detalji poput korzeta, puf rukava, tankih naramenica, dubokog dekoltea ovaj nezamjenjivi modni komad čine apsolutno romantičnim i neodoljivim.

Modeli s tankim naramenicama omiljen su odabir za vrućih ljetnih dana, no kada temperature padnu lako su nosivi s običnom bijelom majicom ispod haljine. Neobični i naglašeni cvjetni uzorci nose prizvuk retra, a obožavat ćete ih u midi varijanti za dnevni odlazak u ured ili pak u mini varijanti za večernji izlazak.

I dok vjerojatno u ormaru sigurno već imati koji primjerak cvjetne haljine, nikada nije kasno da garderobu osvježite još kojim upečatljivim primjerkom. Zavirite u galeriju i inspirirajte se za pronalazak još jednog modela kojeg ćete obožavati u kasno ljeto, a vjerojatno ćete ga moći nositi i prvih dana jeseni uz trendi čizme i baloner ili kožnu jaknu.