TJEDNI HOROSKOP

S Blizancima i Vodenjacima suživot neće biti lak, Bikovi i Lavovi suzdržite se kredita, a Jarcima i Škorpionima sve će ići od ruke

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 10.12.2018 06:43
 • Objavljeno 10.12.2018 u 06:43
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će pogrešno tumačiti tuđe izjave i u svemu vidjeti napad na sebe, a Vodenjaci će od partnera očekivati previše. Seksipilnim i karizmatičnim Škorpionima rijetko tko će odoljeti, a očekuje ih i odlična prilika za zaradu. Zabavni i dinamični dani su pred Jarcima, a važan sastanak ili razgovor za posao proći će bolje od očekivanja. Bikovi i Lavovi koji planiraju kredit, naoružajte se strpljenjem i spremite na zastoje

Veze Ovnova zahtijevat će više pažnje. Izbjegavajte započinjati razgovor o osjetljivim temama za koje znate da će završiti svađom. Ako ste samac, mogli biste razviti osjećaje prema nekome tko je zauzet. Nećete biti zadovoljni poslovnom situacijom, no ne poduzimajte nikakve drastične poteze. Nije vrijeme za veće pothvate ili promjenu posla.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi u dugim vezama razbit će monotoniju zajedničkim izlascima i bogatim društvenim životom. Pred samcima je slučajan susret koji će od samog početka imati sudbonosan predznak. Planirate li uložiti novac u dionice ili zatražiti kredit, moglo bi doći do zastoja. Uzmite još vremena za razmišljanje jer ponuđena prilika možda i nije najpovoljnija.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će u svemu vidjeti napad na sebe. Ne ulazite u nepotrebne svađe i rasprave jer biste mogli kazati stvari koje će trajno uništiti bitne vam odnose. Na poslu se nećete moći suzdržati od iznošenja mišljenja, što vam neće ići u prilog. Lako ćete ulaziti u sukobe i konfliktne situacije pa biste mogli izgubiti podršku važnih saveznika.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Rakovima je uzbudljiv tjedan obilježen novim susretima. Samci, skupite hrabrost i pristupite simpatiji jer je vrijeme iznimno povoljno za flert i zavođenje. Ulagat ćete mnogo truda kako biste ostvarili poslovni uspjeh. Samouvjerenim nastupom izborit ćete se za poštovanje, a posebno uspješni bit ćete u poslovanju s inozemstvom ili u turističkim djelatnostima.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neki odnosi Lavova zapast će u krizu. Odsustvo komunikacije i drugačiji životni prioriteti za mnoge će se parove pokazati prevelikom preprekom. Situaciju će dodatno zakomplicirati upletanje rodbine u vašu vezu. Bit ćete u gužvi, no sredinom tjedna uspjet ćete se dobro organizirati pa ćete dovršiti većinu posla. Planirate li podići kredit ili ući u veće zaduženje, moglo bi doći do odgoda i zastoja.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će mučiti osjećaj da se ništa ne odvija kako bi željeli. Netko će vam nenajavljeno doći u goste na nekoliko dana i poremetiti vam mir, dok će samcima simpatija otkazati susret zbog obiteljskih problema. Nemojte zbog toga pomisliti da joj se ne sviđate! Umjesto na rad, energiju ćete trošiti na nepotrebne svađe i konflikte pa ćete s pravom biti nezadovoljni. Suradnja s rodbinom naći će se na klimavim nogama.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će se žrtvovati za bližnje i slobodno vrijeme koristiti kako bi im pomagali. Razočarat će vas ako za to ne dobijete nikakvu zahvalnost. U ljubavi ćete biti posesivni, no partneru će to biti pokazatelj koliko ga volite. Očekuju vas dinamični dani puni poslovnih razgovora, susreta i dogovora. Prisustvovanje domjenku pomoći će vam da učvrstite postojeće i steknete nove kontakte.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će uživati u zavođenju i pažnji suprotnog spola, a s jednim ćete udvaračem poželjeti ostvariti nešto više. Očekuju vas odlične prilike za zaradu. Bit će vam ponuđen rad na dodatnom projektu ili ćete pronaći sjajno plaćen honorarni posao. Iako ćete dobro zarađivati, nećete puno uštedjeti jer ćete trošiti na zabavu, izlaske i poklone.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slučajan susret Strijelca s bivšom ljubavi označit će početak ponovnog druženja. Iako ćete se u početku samo dopisivati, oboma će vam biti jasno da je to samo uvod u nešto više jer vaši osjećaji nisu nimalo izblijedjeli. Pazite se nesmotrenih ulaganja i ne nasjedajte na obećanja o brzoj zaradi. Budete li dovoljno oprezni i promišljeni, izbjeći ćete materijalne gubitke.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će se sa svima lijepo slagati i ostavljati sjajan dojam u novim društvima. Netko tko će vam u početku biti samo prijatelj s vremenom će vam postati nešto više. Očekuje li vas važan sastanak ili razgovor za posao, sve će proći bolje od očekivanja. Potencijalne poslodavce zadivit ćete intelektualnim i komunikacijskim vještinama te impresivnim životopisom.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci neće biti laki za suživot. Pred partnera ćete postavljati zahtjeve koje on neće ni htjeti ni moći ispuniti. Imat će osjećaj da to namjerno radite kako biste mu mogli prigovarati. Samce će privući šef ili fakultetski profesor. Financijski problemi bit će jasan znak da morate početi paziti na troškove. Obradovat će vas isplata božićnice ili bonusa na plaću.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će u ljubavi biti odvažne i beskompromisne. Dobro znate što želite pa se nećete zadovoljavati s osrednjim rješenjima. Ako je simpatija neodlučna, potražit ćete pažnju na drugom mjestu. Poslovni uspjeh i karijera bit će vam iznimno važni, no umjesto na svađe i istjerivanje pravde, golemu energiju usmjerite u izvršavanje radnih zadataka.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!