NOVA LJUBAV

Robert Kurbaša ludo zaljubljen u novu djevojku

14.08.2012 u 10:33

Bionic
Reading

Posljednjih pola godine glumac Robert Kurbaša presretan je u ljubavi – sreću je pronašao uz tamnokosu Splićanku koja ga je osvojila pri njihovu prvom susretu

Kako piše Story, zvijezda 'Ruže vjetrova' i voditelj 'TV Bingo Showa' u ljubavi nikad nije bio sretniji pa provodi većinu svog slobodnog vremena s novom odabranicom. I u tome beskrajno uživa, što je naglasio prokomentiravši da mu upravo zbog toga nije žao što najesen više neće snimati 'Ružu vjetrova'.

Iako je glumac oduvijek bio tajnovit kad je o ljubavi riječ, nedavno je napravio iznimku pa se tako s Kristinom pojavio na jednoj od zabava na ovogodišnjem filmskom festivalu u Sarajevu.

Kako piše Story, 35-godišnji Robert Kurbaša u Kristinu se zaljubio čim ju je vidio pa je učinio sve da dođe do nje i pokuša je osvojiti. Par je već šest mjeseci u vezi, a njihovi bliski prijatelji tvrde da se toliko vole da ih nimalo ne bi iznenadilo da uskoro odluče stati pred oltar. Budući da žive u istom gradu, koriste svaki trenutak da budu zajedno. 'Oduvijek su me privlačile pametne i lijepe žene. Osim toga, važni su mi i dobrota i poštenje', jednom prilikom je otkrio glumac kojega je Kristina potpuno osvojila.