PONOVNO DOMINIRA

Rihanna prošetala u kaputu o kakvom modne ovisnice sanjaju

04.02.2019 u 10:06

Bionic
Reading

30-godišnja modna ikona s Barbadosa ponovno je osigurala svu pažnju javnosti neupitnim osjećajem za stil prošetavši se ulicama New Yorka u kaputu koji slavi modnu ostavštinu francuske dizajnerice Phoebe Philo

Brojni ljubitelji mode i dalje tuguju zbog odstupanja dizajnerice Phoebe Philo s pozicije kreativne direktorice modne kuće Celine. Na njezino mjesto zasjeo je dizajner Hedi Slimane te je napravio kompletan modni zaokret u ovoj poznatoj francuskoj kući kreacijama kojima se fokusirao na hiperseksualnost i kulturu mladih.

Od ulaska u novo doba brojni poklonici modne ostavštine Phoebe Philo okupili su se oko profila @oldceline na Instagramu, koji danas prati više od 208 tisuća fanova, a njima se pridružuje i modna ikona današnjice Rihanna te se pohvalila jedinstvenim modelom bijelog kaputa iz posljednje Celineove kolekcije ove proslavljene dizajnerice.

Na njujorškim ulicama slavna Rihanna uočena je u krznenom kaputu iz pre-fall kolekcije francuske kuće koja je svijetu predstavljena prošlog siječnja.

Spomenuti kaput s otkačenim detaljem plišanog pojasa pokazao se itekako ugodnom opcijom za prohladni New York, a monokromatsku temu stajlinga Rihanna je zadržala odabirom bijele torbice Fendi, modelom robusnih tenisica te običnom majicom i suknjom koja je izvirivala ispod upečatljivog kaputa.

  • +4
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na sebi svojstven način Rihanna je stvoreno zimsko izdanje naglasila slojevima zlatnih ogrlica i sunčanim naočalama vrijednim titule superzvijezde.