ŠTEDLJIVA OSKAROVKA

Renee Zellweger vjerna je ovoj torbi punih 16, a kultnim tenisicama posljednjih 20 godina

28.11.2019 u 13:43

Bionic
Reading

Glumica Renee Zellweger progovorila je o modi i ljepoti za portal InStyle, otkrivši svoje omiljene proizvode za njegu kože i kose, dizajnere čije kreacije obožava nositi, najdraže turističke destinacije i još puno toga, a sve je iznenadilo da u svom ormaru punih 16 godina čuva svoju omiljenu torbu koju i dan-danas nosi

Slavna oskarovka Renée Zellweger uskočila je u seksi Dior haljinu za potrebe snimanja za InStyle, a za isti portal glumica je otkrila popis od 11 omiljenih stvari koje je čine sretnima.

50-godišnja oskarovka u intervjuu je istaknula kako obožava kreacije s potpisom Hervéa Pierrea, brendova Schiaparelli i Carolina Herrera i Ulyane Sergeenko. Najdraži proizvod za kosu joj je šampon za suho pranje s potpisom brenda Sexy Hair, a nakit rijetko kada nosi, no kada se odluči da stajling začini pokojim komadom nakita, onda je to najčešće prstenje s potpisom Davida Webba i Davida Yurmana.

Obožava putovati, a kao svoje omiljene destinacije za odmor i uživanje glumica je izdvojila Pariz, New York, London, Toronto, Amsterdam, Austin, Charleston i New Orleans.

Ono što je mnoge iznenadilo je to da slavna oskarovka i dan-danas nosi torbu staru 16 godina.

'Dobila sam tu Tod's torbu kao poklon 2003. i otada je ne prestajem nositi. Ne teži gotovo ništa, a u nju stane sve živo i neživo. Čarobna je! Ne samo da u njoj mogu nositi sve svoje dnevne potrepštine, već i laptop, scenarij, veliku bocu vode te dugačku parku i čizme za snijeg istovremeno', rekla je ushićeno Zellweger.

I zaista, s istom torbom glumica se često može zateći u javnosti. Uistinu je rijetkost da žena poput slavne oskarovke toliko godina nosi istu torbu, pogotovo zato što se modni trendovi mijenjaju brzinom svjetlosti, a lijepa glumica itekako si može priuštiti što god poželi od odjeće i modnih dodataka.

Kad god uhvati slobodnog vremena, glumica svoju kožu njeguje elektroničkom beauty spravicom u kombinaciji s hidratantnim eliksirom s potpisom brenda Skin Up, a kada bi morala izdvojiti jedan omiljeni proizvod za njegu lica, onda bi to svakako bio Best Skin Ever - Frankincense - preparat za hidrataciju, čišćenje i eksfolijaciju kože u jednom.

'Uvijek trčim u tenisicama brenda Brooks, a isti par Adidas i Converse tenisica nosim posljednjih 20 godina', otkrila je oskarovka, misleći pritom na Adidasov model Superstar i kultne starke.

Omiljeni ruž koji uvijek nosi sa sobom u torbi je onaj s potpisom brenda Nars u nijansi 'Pigalle - neutral pink chocolate', a na pitanje novinarke koju bi haljinu ponovno odjenula za crveni tepih, Zellweger se bez razmišljanja odlučila za Schiaparellijevu Haute Couture haljinu koju je nosila na londonskoj premijeri filma 'Drugo stanje Bridget Jones' 2016. godine.