ISKRENA GLUMICA

Renee Zellweger: 'Zvuči kao šala, ali ne sjećam svojih 30-ih'

23.09.2019 u 12:31

Bionic
Reading

Glumica koja je nakon dugo godina izbivanja ponovno u centru pažnje zbog uloge Judy Garland u filmu 'Judy' koji ove godine dolazi u kina, detaljno je opisala traume Hollywooda koji su na nju ostavili itekakve posljedice

Renee Zellweger nedavno je objasnila zašto se na nekoliko godina povukla iz Hollywooda, kako je slava na nju utjecala i kazala da joj je briga o sebi, svojem mentalnom zdravlju bila na prvom mjestu. Međutim, kako se bliži prikazivanje filma o Judy Garland s kojim Zellweger čini veliki povratak na ekrane, ne prestaju intrigantne činjenice o mračnom periodu nekoć omiljene glumice.

U najnovijem intervjuu Zellweger se prisjetila svih najboljih holivudskih dana, kada joj je sve išlo od ruke. Gotovo dva desetljeća producenti su se trgali za nju, uloge su joj dolazile kao od šale, novac se gomilao na računu, imala je svijet pod nogama, ali tvrdi - 'nije imala sebe'.

'Uopće se ne sjećam svojih 30-ih. Možda zvuči kao šala, ali to je istina. To je jako frustrirajuće. Jednostavno se sve tako odigralo', kazala je u emisiji Sunday Morning za CBS televiziju.

Upravo zbog takvih stvari danas 50-godišnja Renee uzela je predah, posvetila se sebi, a jedina stvar za kojom žali je što u to vrijeme nije više uživala.

'Da danas imam ovu pamet, definitivno bih se u to vrijeme više zabavljala i uživala u trenutku', zaključila je. Zbog trauma koje vuče iz mladosti, neponovljiva Brigitte Jones danas je u poslu mnogo opreznija.

Renee Zellweger Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Ne želim da mi se ponovno to dogodi. Dugo sam se oporavljala, radila na sebi i bila dosta umorna.'