RENEE ZELLWEGER

Nakon dugo vremena na crvenom tepihu i to u minijaturnoj svilenoj kreaciji

20.09.2019 u 21:06

Bionic
Reading

Američka glumica koja se na nekoliko godina povukla iz Hollywooda, vratila se u velikom stilu. Trenutno promovira svoj novi film u kojem glumi divu Judy Garland i za čiju joj ulogu već predviđaju nominacije za Oscara

Neko vrijeme potpuno je nestala iz javnosti, nije prihvaćala nove uloge niti se pojavljivala na crvenom tepihu. Odmak od Hollywooda bio joj je, kako danas priznaje, prijeko potreban. A onda se vratila jača no ikad, a svojim izgledom, velikim osmijehom i vedrim duhom to pokazuje.

Renee Zellweger zablistala je na crvenom tepihu u Londonu prilikom premijere svog najnovijeg filma, biografije o Judy Garland. Glumica je odvažno uskočila u mini haljinu dizajnera Oscar de la Renta floralnog uzorka, sa zanimljivim dodatkom mašne koja pada do poda na desnoj bočnoj strani.

  • +2
Renee Zellweger Izvor: Profimedia / Autor: UPI

Cijena kreacije je oko 6000 funti (oko 54,000 kuna), a uz istu u kojoj je istaknula istrenirane noge 50-godišnja nosila klasične crne sandale s remenčićem.

Renee Zellweger u ulozi Judy Garland podijelila je mišljenja kritike, no zato se svi slažu da bi se Zellweger nakon godina izbivanja s velikog platna morala naći u utrci za svoj drugi zlatni kipić.