SEKSIPIL KOJI PLIJENI

Renata Sopek izgleda neodoljivo

15.10.2010 u 07:18

Bionic
Reading

TV voditeljica Renata Sopek prisustvovala je obilježavanju 40. rođendana slovenske kozmetičke kuće Afrodita. Na domjenku je Renata doista zablistala, baš poput Afrodite, grčke božice ljepote i ljubavi

Povodom 40. rođendana kozmetičke kuće Afrodita na prigodnom domjenku u grčkom restoranu Hellas na Opatovini pojavila se i zvijezda RTL-ove emisije 'Zvijezde Extra' Renata Sopek.

Odjevena u bež haljinu, vitke noge je istaknula vrlo visokim crnim čizmama te kombinaciju upotpunila crnim kaputom širokih rukava. Dobro raspoložena Renata otkrila je da i ona vrlo često koristi Afroditinu kozmetiku te da kožu voli osvježavati vodicom s aloe verom. Upravo se njome osvježavala po najvećim ljetnim vrućima. Pretpostavljamo da brojni obožavatelji ne bi imali ništa protiv da imaju priliku to i vidjeti.

Na domjenku je Renata doslovno zablistala, a i dobro se zabavljala. Kada je došlo vrijeme za svečanu tortu ukrašenu maslinovim listovima, seksi voditeljica nije mogla odoljeti, a da barem jedan prst ne uroni u nju i isproba kakva je.