ULIČNA MODA

Redovito slijede trendove: Zagrebačkom špicom dominirale djevojke u najpoželjnijim komadima od kože

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 16.04.2021 13:35
  • Objavljeno 16.04.2021 u 12:02
tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: MATEJ GRGIĆ / @STREET.THREADZ

Danas gotovo da ne postoji odjevni komad koji nije zaradio 'kožni tretman'. Ovaj klasičan materijal i njegove eko verzije već nekoliko uzastopnih sezona dominiraju modnom scenom, a ovoga proljeća najpoželjniji je u formi različitih modela jakni i sakoa. Znaju to i djevojke sa zagrebačke špice te su vlastite kožne ulove vrhunski prezentirale u stajlinzima

Iako su jakne bajkerice s dugogodišnjim stažem na modnoj sceni postale neprolaznim klasikom u ormaru, posljednjih mjeseci svjedočimo velikoj popularnosti njihovih elegantnijih alternativa poput sakoa u duhu 80-ih, balonera ili predimenzioniranih hibrida košulja i jakni, popularno zvanih shacketa.

  • +5
  • +2

Ulična moda

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Upravo navedeni kožni komadi, idealni za prijelazno razdoblje, posljednjih dana značajno dominiraju stajlinzima djevojaka sa zagrebačke špice, a koje se iz sezone u sezone trude ići u korak s aktualnim modnim trendovima.

Svoje kožne ulove u formi jakni nerijetko, poput zvijezdi sa svjetske street style scene, ističu u kombinaciji s drugim kožnim komadima poput hlača visokog struka, a njihov efektan dojam naglašavaju it dodacima i trendovskom obućom, kao što su ženstvene slingback cipele, kojima ponovno vrve police trgovina.