PROLJETNI ADUT

Ove ženstvene cipele isplati se imati u ormaru, a mi smo pronašli najljepše verzije s polica trgovina

07.04.2021 u 06:34

Bionic
Reading

Nakon što su se na modnu scenu u velikom stilu vratile 2019. i dalje vlada veliki interes za takozvanim slingback modelima cipela, a čija je glavna karakteristika dizajn u znaku otvorene pete

Sudeći po istraživanju modne tražilice Lyst, slingback modeli cipela, koji elegantnim izgledom nerijetko nadmašuju salonke, obilježit će novu proljetnu sezonu. Verzije s potpeticom trenutno su najtraženije, a upravo njima obliuje aktualna ponuda na policama trgovina high street brendova.

Crne inačice slingback cipela s ravnom i visokom potpeticom i dalje su najtraženije, no kako primjećuje modna tražilica Lyst, modni kupci pokazuju podjednak interes za njihovim upečatljivijim verzijama u znaku vedrih uzoraka i boja.

  • +16
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kao njihovu glavnu prednost brojni ističu udobnost. Zahvaljujući dizajnu u znaku remenčića koji obgrljuje gležanj, ne postoji bojazan od potencijalnih žuljeva na peti, a ukoliko se odlučite za model cipela slingback sa stabilnom blok ili minijaturnom petom kitten u njima ćete nesumnjivo izdržati cijeli dan.

Pogledom na ponudu slingback cipela u proljetnim kolekcijama high street brendova, sasvim je jasno da će svaka postojeća ili nova ljubiteljica ove elegantne obuće pronaći idealan model za sebe.

Kao što su zavladale policama trgovina, slingback cipele na podjednak način dominiraju stajlinzima zaljubljenica u modu, a svojim stajlinzima dokazuju s kolikom se lakoćom prilagođavaju brojnim odjevnim kombinacijama i prilikama u kojima ih odlučite nositi.