UDOBNOST PRIJE SVEGA

Ulična moda: Traperice koje su s trona skinule skinny modele obožavaju i djevojke sa zagrebačke špice

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 07.04.2021 11:30
  • Objavljeno 07.04.2021 u 11:30
tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Kao nikad prije, modnom scenom uslijed globalne pandemije i većeg boravka u domu uvjerljivo dominira trend udobnih odjevnih komada i obuće, a posljednjih sezona podjednako je zavladao i svijetom traperica. Dominacija uskih, skinny modela traperica postala je stvar prošlosti, a potvrđuju to i modni prizori sa zagrebačke špice

Da su modeli traperica čija je glavna karakteristika udobnost danas itekako poželjni, osim bogate ponude istih na policama trgovina, dovoljno govore stajlinzi poznatih zaljubljenica u modu na društvenim mrežama, kao i dotjeranih prolaznica na zagrebačkoj špici.

  • +5
  • +2

Ulična moda

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

U proljetnoj sezoni, sudeći po njihovim modnim izdanjima, trend udobnih traperica sa širokim nogavicama u potpunosti su prigrlile, a po uzoru na jedne od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice, posebnu naklonost gaje prema verzijama s prorezima na području koljena.

Svoje stajlinge u znaku udobnih traperica, a koje je i ovoga puta zabilježio tportalov fotograf, uspijevaju vješto naglasiti komadima upečatljivih boja i uzoraka i samim time osigurati posebnu pozornost na zagrebačkoj špici.

Iako čizme i dalje uvjerljivo dominiraju njihovim stajlinzima, brojne dame s porastom temperatura prigrlile su trendovske modele tenisica i obuće namijenjene novoj, proljetnoj sezoni.

Ulična moda - @street.threadz by Matej Grgić

Ulična moda - @street.threadz by Matej Grgić

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz