STREET STYLE

Ne nedostaje im modne inspiracije: Zgodne Zagrepčanke osvojile 'statement' torbice koje podižu svaki stajling

02.04.2021 u 11:29

Bionic
Reading

Nije ništa novo to da su Hrvatice itekako dobro upućene u modne trendove, pa nadahnutih modnih kombinacija u središtu Zagreba nikad ne manjka

Ako vam nedostaje nadahnuće za proljetni look, samo se prošećite središtem Zagreba, jer uvijek pršti trendi kombinacijama kojima se teško može pronaći zamjerka.

Iako su temperature naglo skočile, lijepe se šetačice još uvijek ne odriču glomaznih combatica ili tenisica koje vješto kombiniraju s trendi balonerima, sakoima, komadima od trapera...

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Djevojke sa zagrebačke špice, čije je pažljivo osmišljene stajlinge svojim objektivom i ovoga puta ovjekovječio tportalov fotograf, modne su lekcije svladale s najboljim ocjenama pa su svoje maštovite kombinacije upotpunile moćnim detaljem bez kojeg se ne može - torbicom.

Iako je crna kožna torba nepobjedivi klasik koji vrijedi imati u garderobi jer paše uz sve, trendseterice sa zagrebačke špice odlučile su unijeti malo živosti uz pomoć torbica u bojama poput crvene ili svijetloplave.

Statement torba dobrodošao je modni detalj koji će svakom outfitu dati notu posebnosti pa nećete pogriješiti ako ovoga proljeća investirate u torbu u nekoj vedroj boji jer podižu raspoloženje u trenu.