DEMANTIRAO GLASINE

Razvodi se glumac Duško Valentić?

08.08.2012 u 08:52

Bionic
Reading

Ljubavna priča proslavljenog hrvatskog glumca Duška Valentića i njegove supruge Branke Juras počela bajkovito, no šuška se da je njihovoj ljubavi došao kraj

Prije desetak godina Duško je uočio Branku u tramvaju i odmah pomislio: 'Zašto je ova lijepa žena tako tužna?' Kada ju je sljedeći put vidio, odvažio se i prišao joj, a njihova ljubavna idila trajala je navodno do početka ove godine, piše Večernji list.

Navodno su supružnici, koji su u braku 12 godina, zapali u krizu još u siječnju, a ni mjeseci pregovaranja nisu urodili pomirenjem. Priča se da je prvo glumac napustio njihov zajednički stan, a nedugo nakon što se vratio, stan je napustila Branka. Glumački izvori tvrde da su Duško i Branka pred rastavom, no ni glumac ni glasnogovornica Hrvatske stranke umirovljenika nisu potvrdili tu informaciju.

'Upravo izlazim iz zajedničkog stana moje supruge i mene i idem do trgovine. Šokirali ste me ovom pričom. Navikao sam da čujem razne priče o sebi, pa se više ne obazirem na njih', rekao je 62-godišnji Valentić za Večernji list koji je oštro demantirao vijest da se rastaje od supruge.

'To nije tema od javnog interesa i ne vidim potrebu da komentiram privatni život', komentirala je njegova 18 godina mlađa supruga Branka.

Duško Valentić, inače član kazališta Gavella, gledateljima posebno poznat kao Papundek iz serije 'Velo misto', a i Dušku i Branki ovo je drugi brak.