trend sezone

Ravno iz radione u ormare trendsetterica: Cijeli svijet poludio je za kombinezonima

25.10.2022 u 14:46

Bionic
Reading

Jedan komad, a već ste tip-top 'skockani'! Ove jeseni pozornost privlače kombinezoni - od onih dnevnih do onih elegantnijih večernjih. Pravi su ulov ako nemate inspiracije ili vremena, a želite cool kombinaciju

Kombinezon je ono u čemu ćete zamisliti mehaničara kojem dovodite auto na tehnički pregled ili radnika u tvornici automobila, ali, nemojte se prevariti, kombinezon je proglašen jednim od najpopularnijih modnih trendova 2022. godine. Ravno iz radione kombinezoni su ušli u ormare spremni da stvore još jedan look u kojem ćete se osjećati moćno.

U dobre kombinezone definitivno se isplati ulagati jer su jednostavni za svakodnevnu upotrebu, čak i u poslovnim kombinacijama.

U jesen 2022. posebnu pozornost usmjerite na traper kombinezone. Savršen je komad za prijelazno razdoblje jer je traper materijal koji je izdržljiv. Ako ga stilizirate s čizmama poput popularnih 'marta' ili trendovskog 'Chelsea' model dobit ćete zanimljivu urbanu kombinaciju koje se ne bi posramile ni popularne modne influenserice. Pokušajte i s opcijom kombinezona i tenisica, moglo bi izgledati jako cool!

Osim traper kombinezona, ove sezone iznimno su popularni elegantni modeli od lepršavih tkanina ili lurex materijala. Ova opcija idealna je zamjena za elegantnije haljine za sve koji vole neopterećeno plesati. Salonke ili jednostavne sandale podignut će kombinezon na novu razinu.

Kombinezon je jednostavan, ali nemojte zaboraviti na modne dodatke! Uz traper kombinezon dodajte efektne naušnice zlatne ili srebrne boje. Ukoliko nema vlastiti, kombinezonu dodajte crni kožni remen i glomaznije čizme ili sandale sa zakovicama kako bi stvorili opasniji look.

  • +6
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo