TRENDI MODELI

Donosimo najtraženije modele: Evo kako čizme mogu podići svaki outfit

19.10.2022 u 09:31

Bionic
Reading

Čizme nisu samo zimski odabir obuće zbog topline koju pružaju, već imaju sposobnost podići outfit na višu razinu. Cool parom čizama u životinjskom uzorku ili divljim bajkerskim modelom postići ćete look koji ćete ponosno nositi u hladnim danima pred nama. Xenia Adonts poznata je modna influencerica, a njezine modne kombinacije mogu poslužiti kao neiscrpan izvor inspiracije

Ako ste razmišljali o tome da trebate obnoviti svoju kolekciju čizama, provjerite kako ih nosi Xenia Adonts. Popularna influencerica i vlasnica modnog brenda Attire uspješno predstavlja najveće trendove u svijetu obuće, a to uključuje trenutno najpopularnije modele čizama.

Čizme su taj završni touch koji i najjednostavniji outfit može učiniti najuspješnijim i učiniti da izgleda kao da je satima planiran. Nisu samo čizme visokih potpetica one koje će podići vaš outfit, pokušajte učiniti to i čizmama za jahanje ili hrabrom motorističkom varijantom.

Čizme na blok petu

Ako želite nositi visoke potpetice, ali imate i tisuću zadataka koje morate trčeći obaviti – čizme s blok petom najbolji su izbor. Xenia se odlučila za Burberryjeve čizme s vrtoglavo visokom potpeticom, ali i nekoliko centimetara niža peta bit će jednako efektna.

Čizme s kopčama

Motoristički duh prisutan je u modnom svijetu već nekoliko sezona. Ako još niste prigrlili ovaj trend, možda je ova sezona pravo vrijeme da oslobodite svoju ludu bajkersku stranu?

Čizme za jahanje

Većina djevojčica ima neostvaren san iz djetinjstva – imati konja ili ponija. Ako vam ta želja nije ostvarena, možda da pokušate bar s jahačkim čizmama? Čak i one najjednostavnije učinit će look interesantnijim te ćete vjerojatno dobiti pitanja gdje ste kupile čizme! Ako vas zanima, Xenia se odlučila za one francuskog brenda Hermes.

Upečatljive čizme

Ako tražite čizme koje će uistinu podići outfit, ali ne za jednu razinu, već za dvije – odlučite se za one koje će ukrasti pogled svakog prolaznika. Poigrajte se uzorkom zebre ili leoparda ili pak odaberite snažnu boju, poput crvene ili ljubičaste. Zapamtite, važno je da se osjećate ugodno!

Chelsea čizme

Model Chelsea bio je rado viđen dodatak raznim street style kombinacijama prošle sezone. Međutim nismo ih se zasitili pa će i ove godine biti glavni protagonisti koje će se nositi u jesen i zimu. Prošlogodišnji hit bio je Chelsea model brenda Bottega Venetta, ali i cjenovno prihvatljivije varijacije jednako su dobro ispunile zadatak dobrog outfita.