RAZBACUJE SE NOVCEM

Rastrošna Kate Middleton ruši rekorde: Odjeće nikad dosta

12.04.2017 u 11:24

Bionic
Reading

Kate Middleton uvijek je odjevena besprijekorno, no ako se pitate koliko stoji njena garderoba prepuna dizajnerskih komada, mi imamo odgovor. Vojvotkinja od Cambridgea od početka godine do sada na odjeću i nakit potrošila je pola milijuna kuna, a prošle godine za novu garderobu iskeširala je čak 1,5 milijun kuna. Ako nastavi ovako, 2017. bi mogla biti rekordna godina kada je riječ o skupocjenom stajlingu

Jedna od osnovnih zadaća vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, osim toga da podari britanskom kraljevstvu nasljednike, jest ta da prisustvuje javnim događanjima i kraljevskim protokolima, stoga uvijek mora izgledati besprijekorno. Iza nje stoji cijeli tim stručnjaka koji brinu o tome što je primjereno za koje događanje te paze o tome da nosi jednako lijepu odjeću dostojnu jedne aristokratkinje.

No odijevati se poput Kate Middleton zahtijeva prilično izdašan budžet i rijetko tko si može priuštiti njenu garderobu. Da budemo precizni, želite li se odijevati poput Kate, trebat će vam pola milijuna jer upravo je toliko potrošila ove godine na svoj skupocjen stajling.

The Daily Mail i popularni blog What Would Kate Do procijenili su kako je vojvotkinja od Cambridgea na šoping ove godine potrošila 57.000 funti, što je gotovo pola milijuna kuna koje je potrošila na odjeću i nakit. U izvještaj nije uključena stara odjeća koju je nosila na javnim događanjima tijekom ove godine, već samo ono što je kupljeno od početka godine do sada.

Razumljivo je da zbog brojnih službenih putovanja treba uvijek izgledati reprezentativno kako bi na najbolji mogući način predstavila svoju zemlju, no podaci pokazuju da posljednjih godina vojvotkinja troši sve više novca na garderobu nego što je to ranije bio slučaj.

Prema izvještaju iz 2015., Kate je tada na odjeću potrošila 377.000 kuna i hvalili su je zbog reciklaže odjeće i nošenja pristupačnih brendova poput Zare, a  prošle godine na novu garderobu potrošila je više od milijun i pol kuna. Ako nastavi ovim putem, 2017. bi joj mogla biti najizdašnija godina kada je u pitanju garderoba. Iako mnogi vjerojatno razmišljaju o korisnijim načinima na koje se može potrošiti ovaj novac, za kraljevsku obitelj ovaj iznos nije nimalo pretjeran.

Želite li se odijevati poput Kate Middleton, a nemate ušteđevinu od 1,5 milijuna kuna koju biste mogli uložiti u nove krpice, pogledajte kako ova britanska blogerica kopira njen stajling po pristupačnim cijenama.