OMAKNULO JOJ SE

Ni divna haljina Kate Middleton nije sakrila modni gaf

05.04.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Kate Middleton još je jednom pokazala da zna zadiviti javnost kada to poželi pa je zablistala u divnoj crvenoj haljini, no omaknula joj se manja pogreška s modnim dodatkom koji bi bolje odgovarao drugačijem outfitu

Jedan od mnogobrojnih razloga zahvaljujući kojima je Kate Middleton omiljena princeza jest i njezin odabir odjeće jer se ne libi nositi komade povoljnijih high street brendova. I dok često nosi odjeću iz Zare, Gapa ili primjerice Topshopa, vojvotkinja od Cambridgea ima zavidnu kolekciju nakita čiju vrijednost ne moramo ni zamišljati te rijetko kada bira povoljne komade, sve do sada.

Kate Middleton itekako je bila glamurozna na londonskoj premijeri mjuzikla '42nd Street'. Otmjena vojvotkinja sve je oduševila prelijepom Marchesa haljinom u crvenoj boji. Slojevita i raskošna haljina s naglašenim strukom koji je ukrašen sjajnim kristalima, lijepo se slagala sa štiklama slavnog Gianvita Rossija, ali upečatljive viseće naušnice možda i nisu bile najsretniji odabir.

  • +4
Kate Middleton u Marchesa Notte haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate je, naime, odabrala velike i lijepe naušnice dizajnerice Kate Spade, čiju odjeću i inače rado nosi. Naušnice od 685 kuna svakako nisu klasičan odabir popularne vojvotkinje, ali možda bi bilo bolje da ih je nosila uz neku drugu modnu kombinaciju, u nekoj drugoj prilici.

Uz raspuštenu kosu i zatvoreni gornji kroj glamurozne haljine, naušnice s resicama kao da su bile višak i možda bi u ovom slučaju bolji odabir bio kakav decentniji i manji par.