NJEZIN NAJVEĆI FAN

Ovako se kopira luksuzni stil Kate Middleton za male novce

07.04.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Kate Middleton prepoznatljiva je po damskom stilu i eleganciji, a mnogi njen stil i ljepotu uspoređuju s pokojnom princezom Dianom, zbog čega je mnogih ženama diljem svijeta modni uzor, no njen najveći fan definitivno je mlada britanska blogerica koja je njoj u čast osnovala profil na Instagramu na kojem redovito objavljuje svoje fotografije odjevena u pristupačne replike dizajnerskih krpica koje Kate nosi

Budimo iskreni, vidimo li Kate Middleton kako nosi vojničke hlače i japanke, postoji velika šansa da ta neobična modna kombinacija odjednom postane hit te bi ju mnoge žene iskopirale njezin stajling bez obzira na to kakav on bio. No na sreću, Kate teško da bi se odrekla svog damskog stila dostojnog članice kraljevske obitelji.

Britanska blogerica koja je na Instagramu otvorila profil GreatRepliKate shvatila je da joj vojvotkinja od Cambridgea može poslužiti kao odličan mamac za uspjeh. Na njezinom Instagramu prati je preko 8,5 tisuća fanova s kojima dijeli svoje modne kombinacije inspirirane Kate Middleton.

S obzirom na to da Kate nosi skupocjene odjeću s potpisom vrhunskih dizajnera, zadatak mlade Britanke i nije baš jednostavan, a to je pronaći odjeću poput one koju je na javnim događanjima nosila Kate, samo po puno pristupačnijim cijenama.

Replike Kateinih modnih kombinacija ova snalažljiva djevojka najčešće pronalazi na eBayu, a često se za pomoć obrati i krojačici koja joj šiva odjeću koju nigdje drugdje ne uspije pronaći.

Rekonstruiranje stajlinga vojvotkinje od Cambridgea postalo je misija ove sve uspješnije blogerice koja voli ulagati novac u luksuzne cipele kakve nosi i Kate. Iako ne znamo je li riječ o originalnim cipelama, moramo priznati kako je potpuno predana svom poslu i istinski fan lijepe Kate.

#replikate #duchessofcambridge #katemiddleton #lkbennett #lkbennettlondon #myroyalcloset #duchesskate

Objavu dijeli GreatRepliKate (@greatreplikate)