NAPOKON JU JE POKAZALA

Raskošna vjenčanica slavne manekenke inspirirana je kraljevskim vjenčanjem i jedna je od najljepših koju smo vidjeli u posljednje vrijeme

10.09.2021 u 09:54

Bionic
Reading

Jasmine Tookes, jedna od najznačajnijih manekenki na svijetu, poznata i po tome što je Victoria's Secret anđelica udala se proteklog vikenda. Sudbonosno 'da' dugogodišnjem zaručniku, ekvadorskom biznismenu Juanu Davidu Borreru, sinu potpredsjednika Ekvadora, Alfreda Borrera, izrekla je na raskošnom vjenčanju s puno gostiju, no bez kamera. Njezina vjenčanica sve do sada je držana u potpunoj tajnosti, no sada su svi detalji izašli na vidjelo i moramo priznati – vrijedilo je čekati

Nakon pet godina veze, Viktorijina anđelica Jasmine Tookes i direktor međunarodnih tržišta Snapchata, Juan David Borrero uplovili su u bračnu luku i to u velikom stilu. Raskošno vjenčanje održano je u Ekvadoru, točnije u glavnom gradu Quitu, što i ne treba čuditi budući da je Borrero ujedno i sin tamošnjeg potpredsjednika Alfreda Borrera.

Vjenčanje je predstavljalo događaj godine u Ekvadoru, a sama ceremonija održana je u u povijesnoj crkvi iz 16. stoljeća. Svadbena zabava okupila je pak uglednike iz cijelog svijeta, ali i manekenkine prijateljice s modne piste - Josephine Skriver, Shaninu Shaik, Lais Ribeiro, Saru Sampaio i Kelsey Merritt, s kojima je Jasmine provela djevojačku zabavu ovog ljeta u Hrvatskoj.

Iako se o velebnom vjenčanju puno pričalo, to su bili otprilike svi detalje pušteni u javnost. Međutim, sada, nekoliko dana nakon vjenčanja i nakon što su se dojmovi slegnuli, sama Jasmine pokazala je ono što je mnoge jako zanimalo – svoju vjenčanicu. Ono o čemu se do sada nagađalo, sada je potvrđeno; radi se o kreaciji slavnog dizajnera Zuhaira Murada, istog dizajnera koji je kreirao vjenčanice i za Pilar Rubio te manekenku Joanu Sanz te dizajnera čijem izazovne haljine obožavaju slavne ljepotice.

  • +2
Jasmine Tookes, Juan David Borrero Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vjenčanica Jasmine Tookes predstavljala je predivnu kreaciju, dizajn visoke mode pun šljokica i bisera, s visokim izrezom i dugim čipkanim rukavima, a prvu fotografiju objavila je sama Jasmine na svom Instagram profilu.

'Još uvijek ne mogu vjerovati da živim bajku s tobom u stvarnom životu Juan David Borrero. Službeno gospođa Borrero,' napisala je Jasmine uz fotografiju gdje par pozira na izlasku iz crkve, netom nakon razmjene bračnih zavjeta.

'Zuhair Murad, hvala što ste kreirali moju klasičnu, bezvremensku i prekrasnu vjenčanicu. Ona je umjetničko djelo! Pretpostavljate li tko mi je bio inspiracija? Želim je zauvijek ovako držati izloženu u kući,' napisala je Jasmine i idućem postu gdje je objavila niz fotografija vjenčanice koju je krasio i bajkovit, prekrasan čipkom ukrašen veo dugačak nekoliko metara.

Par je bračne zavjete razmijenio u spomenutoj crkvici iz 16. stoljeća, a sama manekenka je priznala da su odabrali baš tu crkvu jer je ukrašena zlatom te interijerom odavala osjećaj kao da prisustvujete kraljevskom vjenčanju. Čini se kako je kraljevsko vjenčanje bilo prva inspiracija Viktorijinoj anđelici, a to potvrđuje i izgled njezine vjenčanice.

Vjenčanicu čiji dizajn potpisuje Zuhair Murad pravi je primjer visoke mode, prekrivaju je šljokice i biseri, a tu je i visoki izrez i dugi čipkasti rukavi, odvojiva voluminozna suknja, a veo je bio inspiriranim haljinom Grace Kelly. Manekenka je uz vjenčanicu nosila prekrasne satenske salonke koje je za nju dizajnirala Sarah Flint, a izgled je zaokružila Ritani dijamantnim naušnicama od Ritani, istog brenda koji stoji iza dizajna njezinog zaručničkog prstena.

'Čestitke nevjerojatnom paru! Prekrasna Jasmine Tookes oduzimala je dah u haljini Zuhaira Murada, izrađenoj po mjeri za njezino čarobno, tajno, vrtno vjenčanje u Ekvadoru. Od izvezenih cvjetnih uzoraka do perlica od suptilnih bisera, haljinu odlikuje dekolte visokog ovratnika i dugim, uskim rukavima. Dodani pojas u struku otkriva voluminoznu odvojivu suknju ukrašenu čipkom izvezenim šljokicama i biserima. Obojima vam želim život ispunjen ljubavi i srećom!,' napisao je slavni dizajner Zuhair Murad na svom Instagram profilu te objavio niz predivnih fotografija.