LILY COLLINS

Bajkovita vjenčanica lijepe glumice izazvala je posebnu pozornost javnosti, a jasno je i zašto

09.09.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Zvijezda Netflixove serije 'Emily u Parizu' i američki redatelj proteklog vikenda uplovili su u bračnu luku, a više od lokacije na kojoj su odlučili izmijeniti bračne zavjete javnost je zaintrigirao mladenkin odabir vjenčanice

Da su ljubavnu vezu proteklog vikenda okrunili brakom, Collins je otkrila na Instagramu objavom nekolicine bajkovitih fotografija snimljenih u resortu Dunton Hot Springs u Coloradu.

Na njima je do posebnog izražaja došla raskošna vjenčanica za koju se odlučila kći slavnoga Phila Collinsa. Zadatak kreiranje haljine za poseban dan 32- godišnja Lily povjerila je američkom dizajneru Ralphu Laurenu.

U odnosu na brojne kolege s modne scene, ovaj proslavljeni 82-godišnji dizajner rijetko se upušta u avanturu kreiranja vjenčanih haljina. Prije Lily Collins, vjenčanicu s njegovim potpisom godine 2018. nosila je indijska glumica Priyanka Chopra.

Za Collins je kreirao haljinu visokog ovratnika i dugih rukava od prozirne tkanine uz kraći šlep i mnoštvo čipke u boji slonovače.

Na jednoj od fotografija Collins je s novopečenim suprugom pozirala noseći veo u formi plašta s kapuljačom, a kao što su njezine svadbene fotografije dale naslutiti, i sama je priznala da je njezino vjenčanje bilo bajkovito.

  • +3
Lily Collins i Charlie McDowell Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia