BEČKI EVENT GODINE

Kraljevsko vjenčanje o kojem se govori: Lihtenštajnska princeza bila je oličenje elegancije u Valentinovoj vjenčanici

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 08.09.2021 10:05
  • Objavljeno 08.09.2021 u 09:36
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: PEOPLE PICTURE/WILLI SCHNEIDER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Protekli vikend u glavnom gradu Austrije prošao je u znaku raskošnog kraljevskog vjenčanja, a sudbonosno 'da' izgovorila je princeza Maria Anunciata od Lihtenštajna svom dugogodišnjem partneru, biznismenu Emanueleu Musiniju

Bračne zavjete par je izmjenio u crkvi Schottenkirche iz 12. stoljeća, a kći princeze Margarethe od Luksemburga i princa Nikolausa od Lihtenštajna, bila je oličenje elegancije u satenskoj haljini modne kuće Valentino s dodatkom dramatičnih balon rukava i šlepa.

Poput svake istinske princeze, glavu Marie Anunciate krasila je raskošna tiara iz obiteljske kolekcije nakita, a koju je savršeno nadopunio nježni izvezeni veo.

  • +5
  • +2

Vjenčanje princeze Marie Anunciate od Lihtenštajna i Emanuelea Musinija

Izvor: Profimedia / Autor: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prije crkvenog vjenčanja, princeza Maria Anunciata i Emanuele Musini u lipnju su obavili civilno vjenčanje, a koje se održalo u talijanskoj vili Tenuta di Fassia.

Njihovo raskošno vjenčanju u glavnom gradu Austrije očekivano je proteklo u znaku poznatih gostiju iz europskog visokog društva i kraljevskog dvora.

Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo

Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo

Izvor: Profimedia / Autor: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pierre Casiraghi, sin princeze Caroline od Monaca, na vjenčanje je stigao u društvu supruge Beatrice Borromeo, a koja je u večernjim satima zablistala u raskošnoj, crvenoj haljini s potpisom modne kuće Dior.

Uz njih listu gostiju, između ostalih, činili su vojvotkinja Maria Teresa od Luksemburga i njezin suprug, veliki vojvoda Henri, te princ Christian od Hanovera sa suprugom Alessandrom de Osmom.

Maria Anuciata i Emanuele Musini u vezi su nekoliko godina, a Musini je suosnivač i predsjedatelj Pillo Health-a, zdravstvene start-up kompanije sa sjedištem u Bostonu, dok Maria Anuciata gradi karijeru umjetničke kustosice koja radi na relaciji Pariz- New York.