PRIPREMLJENA ZA KANADSKU ZIMU

Prvi put nakon kraljevskog skandala Meghan Markle viđena u javnosti: Vojvotkinju u ovako ležernom izdanju dosad nismo vidjeli

15.01.2020 u 10:35

Bionic
Reading

Posljednjih dana svi se pitaju gdje je nestala Meghan Markle koja je zakuhala svađu u kraljevskoj obitelji i pobjegla natrag u Kanadu, u novi dom u kojem ona i princ Harry planiraju nastaviti živjeti, a onda je vojvotkinja snimljena u zračnoj luci u Victoriji

Otkako su Meghan Markle i princ Harry šokirali svijet viješću da se žele odvojiti od kraljevske obitelji i samostalno zarađivati novac, vojvotkinja od Sussexa nije se pojavljivala u javnosti. Princ Harry ostao je u Velikoj Britaniji kako bi ispeglao odnose s obitelji i postigao dogovor oko njihove budućnosti, dok se Meghan vratila u Kanadu gdje je na čuvanje dadilji ostavila malenog Archieja.

Nitko nije vidio ni čuo Meghan, sve dok u utorak nije snimljena u Zračnoj luci Victoria Harbour. Meghan je navodno napustila njihovo novo, 14 milijuna dolara vrijedno obiteljsko gnijezdo na otoku Vancouver, gdje su proveli blagdane, kako bi posjetila utočište za žene u jednom siromašnom naselju, a paparazzi su lijepu vojvotkinju uslikali dok se ukrcavala u hidroavion.

Više od toga što je Meghan radila u centru za potrebite žene, većinu je više zanimao Meghanin stajling u kojem se borila protiv snažne kanadske zime. 38-godišnja vojvotkinja, koju britanska javnost optužuje da je svojim ulaskom u kraljevsku obitelj i utjecajem koji ima na princa Harryja napravila raskol između članova kraljevske obitelji, snimljena je u poprilično ležernom izdanju u kojem je dosad nismo imali prilike vidjeti.

Meghan je za humanitarni posjet centru odabrala skinny traperice i pletenu bijelu vestu s potpisom brenda The Row, a stajling je upotpunila smeđim gumiranim čizmama s potpisom brenda Le Chameau koje se prodaju po cijeni od 3.300 kuna, kao i već viđenom maslinastom Barbour jaknom i crnom torbom tote torbom s potpisom brenda Cuyana.

Istu jaknu, čija cijena iznosi oko 2.700 kuna, Meghan je nosila i u ožujku 2017. kada je snimljena na ulicama Toronta, dok je torbu u vrijednosti 1.300 kuna vojvotkinja nosila na Wimbledonu u lipnju ove prošle godine.

Dok Meghan boravi u Kanadi, daleko od kraljevske obitelji, princ Harry je u ponedjeljak održao sastanak s kraljicom Elizabetom, princem Philipom, ocem Charlesom i bratom Williamom, kako bi zajedno pronašli rješenje za iznenadnu situaciju u kojoj su se našli.

Nakon višesatnog razgovora, kraljica je amenovala Meghaninu i Harryjevu odluku da žive odvojeni od kraljevske obitelji, na dva kontinenta i da sami privređuju za svoju tročlanu obitelj.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry s malenim Archiejem Izvor: Profimedia / Autor: Pool/George Rogers / Sipa Press / Profimedia