NIJE SVE KAKO SE ČINI

Nakon svega oglasila se i Meghan Markle, evo što je poručila iz Kanade

14.01.2020 u 13:18

Bionic
Reading

Jučerašnji sastanak kraljevske obitelji, u kojem se odlučivalo o sudbini princa Harryja i Meghan Markle, prošao je bez četiri osobe - princa Philipa, Camille Parker Bowles, Kate Middleton, kao i glavne akterice cijele situacije, vojvotkinje od Sussexa. 24 sata kasnije i ona se sama oglasila iz Vancouvera, gdje je trenutno sa sinom Archijem, i razjasnila situaciju

Iako se nagađalo kako joj je zabranjeno prisustvovanje na kraljevskom sastanku, održanom jučer u popodnevnim satima u Sandringhamu, na kojem se raspravljalo o njihovoj odluci da napuste kraljevsku obitelj i nastave živjeti dijelom u Kanadi, a dijelom u Velikoj Britaniji, Meghan Markle danas je te navode demantirala.

Uz sve to doznalo se i kako na kraju princ Harry uopće nije telefonski razgovarao sa svojom suprugom i prenio joj sve informacije, ponajviše iz straha da će njihov razgovor biti prisluškivan, no i to čini se nije bila istina.

Glasnogovornik Kensingtonske palače sve je te natpise odbacio i rekao: 'U konačnici, sami Sussexovi su odlučili da nema potrebe da vojvotkinja prisustvuje sastanku.' Par je navodno cijelo vrijeme bio u komunikaciji i to, najvjerojatnije, putem WhatsAppa, a Meghan Markle odlučila je da njezin suprug napravi sve kako bi im izlazak iz kraljevske obitelji na kraju bio omogućen.

Kako je prenio glasnogovornik, Meghan Markle jednostavno je smatrala da nema potrebe da i ona prisustvuje ključnom sastanku koji bi mogao biti od velike važnosti za njihovu budućnost daleko od kraljevstva.

  • +5
Kuća u Kanadi- princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Izvor blizak Sussexovima otkrio je kako se Meghan Markle trenutno nalazi u vili u kojoj je boravila s Harryjem proteklih blagdana, a s njom je i njihov osmomjesečni sin Archie, kao i njezina majka Doria Ragland, dadilja, a u posjet im stižu i prijatelji.

Većinu vremena provodi upravo u kući, a viđena je kako u Range Roveru napušta imanje zajedno s osiguranjem koje je prati u stopu.