NEKOLIKO IDEJA

Pružite joj orgazam koji će pamtiti

01.12.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Ništa, mislimo pritom baš ništa, muškarcima ne predstavlja takvo zadovoljstvo kao kad gledaju ženu u potihom stenjanju, dok se izvija na leđa i grabi plahte u blaženstvu

Muškarci često vjeruju da je seksualni odnos, odnosno sama penetracija, jedino što može zadovoljiti ženu (te da su najbitniji faktori koji idu uz to veličina penisa, ritam penetracije i održavanje erekcije). A eksperti za seks znaju da je toliko živčanih završetaka povezano sa ženskim orgazmom da bi bilo poželjno da pokupite pokoje možda novo, ali sasvim sigurno korisno saznanje… I da, važno je krenuti redom!

1. Pošaljite joj poruku koja joj neće dati mira
Intimna igra pritom igra veliku ulogu, upamtite to. A škakljive izjave ne moraju doći netom prije seksa, već i ranije. Primjerice, 'uznemirite' je već dok doručkuje i pošaljite joj ili ostavite poruku 'Hej mala, ne mogu dočekati večeras…'. Uz nekoliko follow upova tijekom dana!

2. Zaboravite 'na brzaka'
Znate kako je kad ste izluđeni, od posla na primjer, treba se ispucati i već je bolje. Da, stres neće ubiti mušku napaljenost, ali žene su malo kompliciranija stvorenja u seksualnom smislu. Ako je iščupate od nezavršenog posla – kuhinjskog, poslovnih mailova na koje mora odgovoriti, što god – e, nećete je lako pridobiti. Da bi se žena doista napalila i opustila, dio njezina mozga povezanog s vanjskim stresom i anksioznošću mora biti deaktiviran. Zato – pobrinite se za opušteno okruženje i zapamtite, polako potpirujte vatricu. Većini žena treba od 15 do 20 minuta da se optimalno uzbude prije čina.

3. Ne prestajte s ljubljenjem
Sada kad znate da ženskom tijelu treba više vremena da se zagrije nego vašem, znajte da je za vrhunski orgazam potrebno održavati tu napaljenost. Budite staromodni i stalno se vraćajte ljubljenju - nevjerojatno je koliko njoj to znači. Ljubljenje stalno iznova kod nje izaziva ugodne trnce koji se šire po cijelom tijelu i ne zaboravite to, čak ni u ovom užurbanom svijetu!

4. Dijelite joj komplimente na račun tijela
Kad ste u akciji, pomišljate 'napokon se to događa' i 'dobro je, vruća je', no ženske misli su možda negdje na pola tog puta: 'O, ne, izgleda li mi guza preogromnom? Nadam se da nije primijetio…' Istraživanja su pokazala da i najmanja pozitivna primjedba na račun njezina tijela pojačava njezino uživanje u seksu. Relaksirajte njezin um, relaksirat ćete i njezino tijelo, potvrđeno je!

5. Ne žurite 'dolje'
Mnogo muškaraca poistovjećuje oralni seks s predigrom, ali direktna stimulacija klitorisa možda joj neće biti ugodna na samom početku. Barem se pet minuta prije toga bavite ljubljenjem i maženjem njezina tijela. Neka oralni seks bude dio igre, ne samo zagrijavanje.

6. Koristite lubrikant na vrijeme
Već smo rekli da si treba uzeti vremena, uz puno predigre. Ruke, usta, penis, miks svega toga… No dobar lubrikant može biti dobar saveznik, jer ako vam je primjerice prst presuh, to može biti bolno, a jedan krivi potez može je 'spustiti'.

7. Budite svestrani
Stimuliranje klitorisa, vagine, bradavica… sve to djeluje na različite dijelove njezina mozga. Koristeći penis i obje ruke, možete probuditi sve ove njezine vruće točke, eto, tako se postiže vatromet. Svi njezini neuroni i živčane stanice će vam odgovoriti… a o tome se i radi večeras, zar ne?

8. Rotirajte oralni pristup
Kad se spuštate dolje, pokušajte to malo drukčije – lezite horizontalno, tako da još uvijek jezikom možete ići gore-dolje, ali tako da njime prelazite preko klitorisa. Studija je pokazala da je 50 posto žena reklo da u toj pozi doživljavaju brže i intenzivnije orgazme.

9. Doggy stil – svakako!
Poza je svakako osobna preferenca, ali ipak je poznato da je ulazak odostraga najbolji pogodak. Pogađa više područja, vaginalno, klitoralno, uretru… jače nego što je to moguće iz svih drugih pozicija. A eksperti preporučuju – budite vrlo, vrlo žestoki, svidjet će joj se!

10. Prepoznajte onu sekundicu prije…
Trenuci koji je dijele od orgazma ključni su, a to ne morate nužno prepoznavati kroz njezino stenjanje ili vikanje - žene često zatvore oči i možete lako osjetiti mišićnu napetost u cijelom njezinom tijelu, a ako odlučite da joj želite pružiti orgazam ručnom ili oralnom stimulacijom, osjetit ćete i zatezanje zdjelice. U tom trenutku, kad osjetite da joj treba još koja sekunda, najbitnije je primijeniti pritisak na klitoris. Dakle nastavite sve što radite, samo osigurajte tu čvrstu točku otpora, ona će sama 'odraditi' do velikog dolaska.

A onda je pripremite za drugi krug…