NAGRADNI NATJEČAJ

Provedite Valentinovo u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

08.02.2013 u 15:42

Bionic
Reading

Tportal.hr i Radisson Blu Resort & Spa su za svoje čitatelje povodom Dana zaljubljenih pripremili nagradni natječaj u kojem možete osvojiti Valentinovo paket za dvoje u prekrasnim Dubrovačkim Vrtovima Sunca.

Dubrovački Vrtovi Sunca potpuno su integrirani resort na prekrasnoj Jadranskoj obali. Nalazi se u mjestu Orašac, samo 12 kilometara od povijesne jezgre Dubrovnika, i najveći je resort na hrvatskoj obali. Sadržava 201 sobu s pogledom na more u sklopu hotela Radisson Blu. Za obiteljsko tržište resort nudi 207 potpuno opremljenih apartmana s vanjskim terasama s pogledom na vrtove i more. Apartmani su za četiri do osam gostiju, od jednosobnoga do trosobnoga, idealni za duge boravke.

Resort uključuje The Spa by OCCO koja nudi blagotvorne tretmane, zatim bazen namjenjen hidroterapiji sa terapeutskim masažama. Termalna zona obiluje različitim tretmanima kao što su tradicionalna sauna na ugljen, sauna sa soli, hammam, aromaterpaijska parna kupelj, veliki hladni bazen i lifestyle tuševe.
Resort sadrži veliki sportski i rekreacijski centar sa mnoštvom opcija od teretane, squash teren, tri teniska terena na otvorenom te nogometno igralište za pet igrača po ekipi.
U bogatoj ponudi resorta nalazi se i 13 restorana i barova koji nude lokalnu i internacionalnu kuhinju, supermarket i maloprodajne trgovine.

Konferencijski sadržaji uključuju modernu višefunkcionalnu plesnu dvoranu i sedam dodatnih konferencijskih prostorija pogodnih za različite događaje, od manjih sastanaka s prirodnim dnevnim svjetlom do konferencija i za do 850 sudionika.

Valentinovo paket uključuje sljedeće, a može se iskoristiti povodom Dana zaljubljenih: 14.02.13. dolazak, te 16.02.13. odlazak.

*Dva noćenja i doručak za dvije osobe
*Garantirani rani check in I kasni check-out
*Čokoladno iznenađenje u sobi na Valentinovo
*Romantična večera za dvije osobe uz nastup benda Željko Barac Jazz Trio
*Dva sata besplatnog klizanja za parove

Vikend za dvoje u Dubrovačkim Vrtovima Sunca u Dubrovniku osvojila je Ivona Detelj.

Više informacija o ponudi hotela potražite ovdje.