SULUDI OBOŽAVATELJ

Provalio u Madonninu vilu i ukrao limenku pića

04.08.2011 u 21:03

Bionic
Reading

Iako Madonnina vila vrijedi više od 10 milijuna funti, opsesivni je obožavatelj iz nje odnio samo limenku energetskog pića

Kraljica popa ovih se dana suočila s neobičnim obožavateljem. Još uvijek se ne zna koji je razlog natjerao tridesetogodišnjeg Grzegorza Matloka da provali u Madonninu vilu i ukrade – limenku energetskog pića.

Obožavatelj je optužen za provaljivanje u 10 milijuna funti vrijednu vilu s deset spavaćih soba i krađu limenke energetskog pića. Sud ga je saslušao, a Matlok je objasnio kako je ušao u vilu. Užetom se popeo na balkon te provalio kroz prozor.

Grzegorz Matlok bio je uhićen još 12. ožujka ove godine, nakon što je napao Madonnina tjelohranitelja u blizini njezine vile. Izvor iz policije u to je vrijeme izjavio kako bi zvijezde morale biti na oprezu jer svakakvi pojedinci imaju sve više uspjeha u pokušajima da ugroze privatnost svojih idola.

Matlok, koji se izjasnio da nije kriv po tri točke optužnice za provalu, jučer je zadržan u pritvoru, a suđenje je na rasporedu 12. rujna.
Na sreću, Madonna je u vrijeme provale bila u Americi sa svojom djecom. Međutim, s obzirom na njezinu humanost i velikodušnost, da je obožavatelj pokucao na vrata i zatražio limenku pića, zasigurno bi mu je rado dala.