SPAŠAVAJU STVAR

Pronašli smo 25 rješenja za pohranu stvari uz pomoć kojih će nered postati stvar prošlosti

02.04.2020 u 14:09

Bionic
Reading

Zbog cijele situacije u koju nas je doveo koronavirus, protekli dani u mnogim su domovima poprilično kaotični, pogotovo ako imate malu djecu. Svi ukućani su na broju pa je automatski i veći nered. Uredan dom koji vas je nekada dočekao kada biste se vratili s posla sada je natrpan stvarima jer, budimo realni, svatko odlaže stvari gdje stigne, bez ikakvog reda i pravila. No, uz pomoć ovih 25 rješenja za pohranu stvari vaš dom može izgledati puno urednije i organiziranije

Započnite od kupnje konkretnog komada namještaja kao što je komoda s ladicama u koju stanu sve ona stvari koje inače držite svugdje po stanu, kao što su daljinski, ključevi od auta, novine i časopisi, vaze, žarulje, računi i ostale potrepštine, a odlična investicija i je regal s puno polica na koje možete posložiti svoje omiljene knjige, dekoracije i registratore s dokumentima.

Ako imate problema s pohranjivanjem velike količine obuće, odlično rješenje su zidni ormarići ili klupa s prostorom namijenjenim za cipele, a ako vam je glavni problem gdje pospremiti deke i ukrasne jastučiće predlažemo da investirate u efektan i funkcionalan tabure s mogućnošću pohrane stvari.

Iz iskustva znamo da svaki dom treba i kutije za posteljinu koje se mogu jednostavno gurnuti pod krevet, sitne ukrasne kutije za nakit, kozmetiku, pribor za šivanje i sve one sitne stvari koje nemaju svoje mjesto u stanu poput baterija, gumica za kosu i uložaka, organizatore za važne dokumente, račune i garantne listove te košare za dječje igračke, časopise ili jastučiće.

Odlično rješenje za pohranu kuhinjskih namirnica, pogotovo u ovo vrijeme kada stručnjaci predlažu dezinfekciju upakirane hrane, su i razne plastične posude ili staklenke za žitarice, grickalice i brašno. Ne samo da štede prostor, već i izgledaju puno urednije na policama kuhinjskih elemenata.

25 rješenja za pohranu stvari koja će vam olakšati život: