DOZA INSPIRACIJE

Za privlačan kućni ured ne treba vam cijela prostorija, već samo jedan kutak, a evo kako ga možete urediti

01.04.2020 u 14:11

Bionic
Reading

Kućni ured može biti jedna od najvažnijih prostorija u bilo kojem domu, a kada je čist, energičan i privlačan poželjet ćete u njemu provesti cijeli dan. Prema riječima dizajnera interijera, dobar kućni ured može napraviti bitnu razliku između osjećaja dobro iskorištenog i izgubljenog dana, a pod hashtagom #homeoffice na Instagramu se kriju jedni od najljepših primjera

Kako navode dizajneri interijera, kućni ured može poprimiti različite oblike. Možete mu posvetiti čitavu prostoriju u domu ili ga smjestiti u kutak kuhinje ili dnevnog boravka. Ljepota kućnog ureda je u tome da sve dok imate odgovarajuću stolicu za sjedenje i stol za postavljanje potrebnih stvari za rad poput laptopa ili stolnog računala, omogućava vam se nesmetno obavljanje poslovnih obaveza iz topline doma.

Učinkovit kućni ured može biti ugodan, prigušen, sažet ili prostran. Možete ga posebno istaknuti jarkim bojama ili urediti u minimalističkom duhu, na način da postane dostojan Instagramovog hashtaga #homeoffice, kao što je mnogima do sada pošlo za rukom.