odličan izbor

Promjena izgleda koja nikome nije promaknula: Blake Lively odrekla se svoje prepoznatljive plave kose i izgleda nevjerojatno dobro

10.11.2021 u 08:34

Bionic
Reading

Glumici Blake Lively tijekom godina je duga plava kosa postala jedan od zaštitnih znakova, što ni ne iznenađuje ako se u obzir uzme njezina uloga Serene van der Woodsen u čak šest sezona 'Tračerice'. Međutim čini se da se Blake odrekla svog prepoznatljivog izgleda te je svijetloplave pramenove zamijenila nešto tamnijom nijansom

Na nedavnom gala događanju u njujorškom neboderu Empire State Building glumica Blake Lively oduševila je sjajnim izgledom. Mala crvena haljina pristajala joj je besprijekorno ističući njezinu vitku figuru.

Kratka haljina čiji dizajn potpisuje Georges Chakra bila je ukrašena zanimljivim detaljem na dekolteu, izrezom u obliku mašne, a cjelokupan stajling Blake je zaokružila jednako zagasitim crvenim salonkama Manolo Blahnik, svjetlucavom torbicom Chanel i savršenim jesenskim kaputom Max Mara. Doista je sjajno izgledala, no ono što je mnogima zapelo za oko bila je njezina frizura.

  • +3
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Naime jedna od najpoznatijih plavuša Hollywooda svoje prepoznatljive svijetloplave pramenove zamijenila je novom, trendi nijansom kose, nedefiniranom mješavinom tamnoplave i svijetlosmeđe nijanse – savršen izbor za suptilnu, ali efektnu promjenu izgleda.

Iako su dugi plavi pramenovi s godinama postali zaštitni znak 34-godišnje glumice, moramo priznati da joj ova promjena odlično pristaje. Nešto tamniji pramenovi jače naglašavaju crte lica, a oči još više dolaze do izražaja.

Tamnoplava nijansa kose izvrstan je izbor, osobito tijekom hladne sezone. Dobro se slaže s tipičnim trendi bojama, uključujući smeđe nijanse, bordo i nezamjenjivu boju devine dlake, a ujedno izgleda glamurozno i ​​elegantno.