dotjerani na crvenom tepihu

Zaljubljeni kao prvog dana: Blake Lively nosi jednu od naljepših haljina koje smo vidjeli u posljednje vrijeme, a Ryan ne skida pogled s nje

04.08.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Prvi puta od početka pandemije slavni holivudski par, Ryan Reynolds i Blake Lively zajedno su se pojavili na crvenim tepihu. Na svečano premijeri filma 'Free Guy' svi pogledi su bili usmjereni prema dotjeranom paru, a rijetko kome je mogla promaknuti senzacionalna haljina koji je nosila Blake

Blake Lively i Ryan Reynolds u velikom stilu vratili su se na crveni tepih. Kako se društveni događaji polako vraćaju u svakodnevni život, par, koji zajedno ima tri kćeri, šestogodišnji James, četverogodišnju Inez te 20-mjesečnu Betty na premijeru novo Ryanovog filma 'Free guy' stigao je dotjeran i modno usklađen.

Za ovu prigodu, 33-godišnja Blake odjenula je očaravajuću ružičastu haljinu za čiji dizajn je zaslužna modna kuća Prabal Gurung. Svjetlucavo ružičasta haljina s izrezima na struku, leđima i dekolteu Blake je pristajala kao salivena, a materijal koji klizi niz tijelo laskao je njezinoj silueti. Glamurozan izgled glumica je upotpunila različitim naušnicama i prstenjem, a poseban detalj bile su sjajne niti upletene u njezinu dugu kosu skupljenu u visoki rep.

  • +7
Ryan Reynolds i Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ryan je pak bio vrlo naočit u Brunello Cucinelli odijelu i crno-bijeloj kariranoj košulji. Kombinaciji je pak dao dozu ležernosti sa sportskim smeđim cipelama od antilopa u ukrasnim rupčićem u džepu sakoa.

Dotjeran i vidljivo zaljubljen par spremno je pozirao zajedno, a Ryan nije skidao pogled sa svoje lijepe supruge. Samo nekoliko dana prije premijere par je proslavio desetu obljetnicu od svog prvog spoja, a taj događaj su proslavili večerom u istom restoranu gdje je započela njihova ljubavna priča. Lively i Reynolds upoznali su se 2010. godine kada su zajedno glumili u filmu 'Green Lantern'. Počeli su izlaziti godinu dana kasnije, a vjenčali su se u rujnu 2012.