LONDON-HONG KONG-BALI

Proljepšala se otkako je otišla iz Hrvatske

03.12.2014 u 19:00

Ella Dvornik

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Otkako je prije nekoliko mjeseci napustila Hrvatsku, Ella Dvornik iz djevojčice se transformirala u zgodnu mladu ženu, pritom uspješnu u glazbenoj industriji, a zahvaljujući tome putuje na željene destinacije. Od Londona, Hong Konga, Balija, pa sve do Srbije.

Ella Dvornik posljednjih nekoliko mjeseci živi i radi u Londonu, a zahvaljujući tome priuštila si je odlazak na Bali. Snalažljiva Ella radi u glazbenoj industriji, točnije za Universal Sublabel, kao junior talent scout, tj. lovac na talente. Nedavno je uživala na Baliju, a fotografije je objavila na društvenim mrežama. Unatoč glamuroznim destinacijama, Ella je poželjela Novu godinu dočekati u Beogradu. 'Znam da mogu otići negdje drugdje, ali toliko sam dobrih stvari čula o dočeku u Srbiji, da jednostavno moram tamo otići...samo da pronađem smještaj', napisala je Ella za koju su mnogi primijetili koliko se proljepšala nakon odlaska iz Hrvatske, ali i uozbiljila.


Za to je svakako zaslužna i njezina majka Danijela, koja ju je poticala da poslovnu sreću potraži izvan Hrvatske, te joj je najveća podrška. Nedavno je dušebrižnicima na Facebooku svojim komentarom jasno i glasno začepila usta zbog stalnih provokacija. 'Svi me pitaju 'Od kuda ti toliko novaca da stalno putuješ?' Prije par mjeseci sam najavila da idem na put oko svijeta. Imam stalni posao i još jedan 'povremeni'. Ne kupujem skupu odjeću i ne trošim na gluposti. Živim u Engleskoj gdje je standard 10 puta veći stoga mi je i plaća puno veća nego u Hrvatskoj. Nadam se da je sada svima odgovoreno pitanje. Logika... Zaposlite se u inozemstvu ako imate šansu ili volju', napisala je.