BEZVREMENSKI KOMAD

Jesenski ulovi: Novi modeli traperica već su pristigli u trgovine, a mi smo izdvojili najljepše od najljepših

08.09.2019 u 15:40

Bionic
Reading

Čak i ako vaš ormar puca po šavovima od odjeće, ako se isplati uložiti u nešto, onda je to kvalitetan i efektan par traperica koji ćete moći isfurati na sto i jedan način. Na police trgovina već su počeli pristizati neodoljivi jesenski modeli, a u moru raznoraznih krojeva nametnulo se pet ključnih, oni koji će narednih mjeseci uživati veliku pažnju

Ako volite i često nosite traperice, onda se slažete s nama kada kažemo da su one isplativa investicija. S ovom tvrdnjom složit će se i modni stručnjaci koji godinama unazad ponavljaju kao papige to da kvalitetan par traperica uvijek vrijedi ugrabiti kada se ponudi prilika.

S obzirom na to da vremenski uvjeti narednih dana neće biti nešto naročito oduševljavajući, da se zaključiti kako nas ljeto polako napušta, a nastupaju jesenski dani. Sandale ćemo u narednim danima polako početi mijenjati cipelama i čizmama, a lepršave haljine i vruće hlačice trapericama, stoga je idealno vrijeme da provjerite koji su to jesenski modeli pristigli u trgovine.

  • +102
Novi modeli traperica koji su tek pristigli na police Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iako skinny traperice nikad ne izlaze iz mode, posebice ukoliko imate lijepu figuru i želite pokazati svoje vitke noge, ove sezone modni stručnjaci predlažu nešto opuštenije modele koje pristaju baš svakoj figuri, a i djeluju toliko stajliš da ćete im istog trena dati priliku.

Pet ključnih modela sezone:

1. Vrećaste traperice

2. Traperice ultraširokih nogavica

3. Culottice

4. Trapezice

5. Traperice ravnog kroja