BROJKE NE LAŽU

Privlačna na svim komadima: Ova 'dosadna' boja postala je ogroman hit sezone

22.11.2023 u 22:24

Bionic
Reading

Možda je crvena na glasu kao jedan od najvećih trendova sezone, no najveću konkurenciju posljednjih tjedana ima u ovoj diskretnoj, a tako moćnoj boji

Posljednjih nekoliko mjeseci popularna tražilica Stylight zabilježila je značajno povećanje interesa modnih konzumenata za sivom odjećom i dodacima. Dugo smatrana diskretnom bojom koja graniči s 'dosadnom', siva se ove sezone smatra svestranom i sofisticiranom.

  • +4
Siva boja u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dominantna u aktualnim kolekcijama renomiranih dizajnerskih brendova poput Miu Miu, francuskog Diora i talijanskog Fendija, pokazala se savršenom bojom na brojnim komadima.

S modnih pisti uspješno se prelila na Instagram i TikTok, dominirajući stajlinzima modnih ovisnica u formi džempera, majica hoodie, predimenzioniranih sakoa i brojnih drugih komada. Uistinu, sivu danas nalazimo posvuda i u svim mogućim nijansama.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako otkriva Stylight, potražnja za sivom odjećom, dodacima i cipelama ovog mjeseca skočila je za 17 posto u usporedbi s prošlim mjesecom, a u posljednja tri mjeseca zabilježen je porast potražnje za svijetlosivim artiklima za 24 posto.

Siva se stoga ističe kao šik i moderan izbor, unoseći dašak diskretne profinjenosti u svaku odjevnu kombinaciju. Njezin snažan povratak ove sezone svjedoči o relevantnosti koju posjeduje, a na najbolji mogući način utjelovljuje bezvremensku eleganciju.

  • +15
Sivi kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo