OSVOJILE SU SVE

Klasične i neizmjerno udobne: Ove jednostavne čizme ponovno drmaju modnom scenom

18.11.2023 u 11:47

Bionic
Reading

Hladna sezona pred nama donijela je neke od popularnih i obožavanih modela obuće, poput crnih čizama do koljena u ravnoj verziji

Ako ove sezone planirate uložiti u nove čizme, obratite pažnju na klasične modele do koljena u neutralnoj crnoj boji, kakve posljednjih tjedana podjednako dominiraju policama trgovina i stajlinzima slavnih dama, trendseterica i modnih influencerica s Instagrama.

Poput omiljenih tenisica, crne čizme do koljena 'naporno rade' u stajlinzima. Ležerne, elegantne, pripijene uz nogu i ženstvene, svestrane su i ove sezone pozivaju na eksperimentiranje.

Prikazane u aktualnim kolekcijama brendova poput Ann Demeulemeester i Copernija, variraju od klasičnih do glomaznijih, gumenih stilova, kakve smo navikli viđati u ponudi skandinavskog Gannija ili talijanske modne kuće Bottega Veneta.

  • +16
Ravne čizme crne boje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Čizme do koljena imaju jednu sjajnu osobinu, a to je da pristaju uz gotovo svaki stajling, istovremeno mu dajući poseban, chic izgled. Naime suknje, haljine, ali i tajice s džemperima predimenzioniranog kroja, u kombinaciji s čizmama do koljena, djeluju vrlo urbano, ali i damski.

  • +6
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA