'IT' KOMADI

Pripremite se na ove modne trendove

25.02.2014 u 11:03

  • +30

Milano FW: DSquared2, Giorgio Armani

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Što nam se modnoga sprema za iduću jesen i zimu, na Tjednu mode u Milanu, već sada pokazuju najveće svjetske modne kuće. Pogledajte čime su se predstavili Giorgio Armani i DSquared2

Sivo uz sivo na sivo sa sivim – eto, ovo je rezime svakog stylinga koji je za iduću jesen i zimu na milanskoj moonoj pisti pokazao Giorgio Armani. To otprilike izgleda ovako: sivi top s motivima kockica ispod sakoa jednaka uzorka. Mrkvaste nešto tamnije sive hlače s faldama, do iznad gležnja, i elegantne, ženstvene, nimalo robusne gležnjače od svijetlosive brušene kože na vezanje.

Ili: tamnosiva haljina na preklop, dužine do iznad koljena, čedna na dekolteu, i sako dužine tik da pokrije stražnjicu, plus retro sandale.

Od crnih stylinga, Armani ima odlične kombinezone, mrkvaste hlače i savršen crni predimenzionirani kaput. Dašak smaragdnozelene za pokoju suknjicu pravi je melem za oči, a čini se da će ova boja biti veliki hit iduće jeseni.

Odlične pelerine, crne ili bijele, kao i crno-bijeli kaputi strogih krojeva, haljine u boji pudera, tunike u kombinaciji denver-plave i smaragdnozelene boje – sve su to dojmljivi komadi koje je na milanskoj pisti pokazala modna kuća DSquared2. Ljubičasta je adut brenda za duge haljine, satenske, s detaljima u obliku svjetlucavih detalja u gornje dijelu, rezane ispod grudiju, odakle ravno padaju niz tijelo do poda. Puno elemenata šezdesetih, lako je primijetiti.