DECENTNO JE IN

Prikriveni luksuz je hit godine: Katy Perry prihvatila najnoviji trend i iznenadila modnom transformacijom

29.03.2023 u 15:11

  • +5

Katy Perry

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Pjevačica koja je poznata po svojem šarenilu i zanimljivim modnim odabirima odlučila se prihvatiti trend prikrivenog luksuza. U jednostavnom, a odličnom bijelom kaputu prošetala je New Yorkom pokazavši da i ona uživa u modnoj klasici

Još otkad se pojavila na glazbenoj sceni, Katy Perry poznata je kao modna provokatorica i ljubiteljica 'kičastih' odjevnih kombinacija. Estetika njezinih spotova 'Dark Horse' i 'California Gurls' obiluje colour blocking kombinacijama nespojivih komada i zanimljivih haljina poput one ukrašene sladoledima i šljokicama, ali to je njezin stil i u javnim pojavljivanjima.

Od stila pin up djevojke u kombinezonu lubenice prekrivene šljokicama i haljinice prekrivene kartama s odgovarajućom krunom od karata pjevačica je napravila zbilja uočiv modni zaokret prigrlivši trend prikrivenog luksuza.

Početkom tjedna Katy Perry snimljena je u New Yorku u elegantnoj kombinaciji koja je obilježila značajan odmak od njezinog uobičajenog modnog izričaja. Iako nije sigurno je li ovo samo njezin trenutni modni izbor koji će ju ubrzo proći, činjenica je da ju ovaj elegantni trend oblači poput sofisticirane žene.

U bijelom kaputu s remenom stegnutim u struk i crnim modnim dodatcima pjevačica je iznenadila svoje obožavatelje. Nosila je elegantne crne cipele sa špic završetkom marke 'By Far' čija cijena iznosi 420 američkih dolara te crnom kožnom torbom brenda blizanki Olsen. Upravo modna marka 'The Row' sestara Olsen predvodi pokret 'prikrivenog luksuza', što je i logično s obzirom da Mary-Kate i Ashley rado i često spajaju skupe komade s onim prihvatljivije cijene.

Prošli tjedan i sama se Perry osvrnula na svoj modni izričaj otkrivši da je ekstravagantna crvena haljina s potpisom Maison Margiela Artisanal koju je nosila na Met Gali bila trenutak kada se osjećala kao da pripada modi, ističući da se prije osjećala kao 'autsajder'.

  • +10
Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Jared Milgrim / The Photo Access / Profimedia