INDIRA VLADIĆ:

Pretjerujem u hrani, ali zadovoljna sam svojim tijelom

Indira Vladić

Indira Vladić

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Uoči velikog koncerta u Boćarskom domu u Zagrebu 5. ožujka, koji će održati s grupom Colonia, Indira Vladić progovorila je za Večernji list o burnom razdoblju u osobnom životu koje je iza nje

U plasnom timu pjevačice ovoga će puta biti i radijski voditelj Dalibor Petko. 'On stalno pipka. Mislim, ja bih mu možda i popustila u tom pipkanju, ali ponekad prijeđe i na plesačice, a za njih ne garantiram. Ako mu koja opali pljusku, nisam kriva. Ja njega volim, pa mi nije problematično ni ako mu ruka skrene kamo ne smije', kazala je u šali pjevačica za Večernji list.

Dok čeka da se u njenom životu ponovo pojavi netko poseban, Indira se posvetila se sebi i ima sjajnu liniju, iako tvrdi da od blagdana nije skinula tri nagomilana kilograma. 'Plešem, pjevam i redovita sam u tjelovježbi. Zato sam, iako pretjerujem u hrani, zadovoljna i volim svoje tijelo', govori Indira dodajući da još uvijek slaže kockice nakon turbulentnog razdoblja. 'Svaki je dan borba, međutim, vedra sam osoba koja se nikad ne osvrće unatrag. Gledam samo sadašnjost i budućnost, pa normalno funkcioniram. Krećem se u društvu pozitivnih ljudi, a one zločeste izbjegavam. To je recept za sreću', kazala je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!