PRIZMA 2013.

Prestižna nagrada Solaris Beach Resortu

11.10.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Solaris Beach Resort dobitnik je nagrade Prizma 2013. za novu kvalitetu u turizmu, dodijeljene u sklopu 46. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu 4. listopada

Solaris Beach Resort bogatiji je za još jedno turističko priznanje kvalitete i neprestanog razvoja, ovog puta za novu kvalitetu u turizmu, koje mu je dodijelila Turistička prizma, specijalizirana marketinška i konzaltinška kompanija iz Novog Sada. U izbor je uključeno šest zemalja iz regije: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, BiH te Makedonija. O najboljima je odlučio te nagrade dodijelio žiri turističkih novinara iz istoimenih regija, s bogatim i dugogodišnjim iskustvom u turizmu.

Svečanost je održana u sklopu 46. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, na kojem je održan B2B workshop 'Turistička prizma'. Drugi nagrađeni iz Hrvatske je hotel-restaurant Villa Neretva iz Metkovića.

Od susjednih zemalja nagrađeni su hotel Premier Aqua, Vrdnik (Srbija), hotel Falkensteiner, Beograd (Srbija), hotel The Queen (Crna Gora), hotel Blanca Resort & Spa (BiH), hotel Lavina, Jahorina (BiH), Panoramic travel group (Slovenija) te Aurora Resort & Spa (Makedonija).