POPUT MAME

Preslatka princeza Charlotte diktira modne trendove: Njezina odjevna kombinacija 'planula' u samo nekoliko sati

24.04.2018 u 20:00

Bionic
Reading

Svi odjevni komadi koje najmlađi članovi britanske kraljevske obitelju odjenu u važnim obiteljskim prilikama odmah postanu hit. Svijetlo plava cvjetna haljina koju je malena princeza Charlotte nosila kad je došla upoznati svog novorođenog brata jučer tijekom dana, rasprodala se u samo nekoliko sati nakon što ju je nosila

Princeza Charlotte osvojila je srca diljem svijeta čim se rodila, a dodatne simpatije zaradi svakim svojim pojavljivanjem u javnosti. Preslatka dvogodišnjakinja svog je mlađeg brata došla upoznati u neodoljivoj modnoj kombinaciji, iskombiniranoj s cipelicama brenda Mary Jane i bijelim čipkastim soknicama. Haljinica omiljene joj nježno plave nijanse, preko koje je nosila tamnoplavi pulover s jednim gumbom, Little Alice London koja je koštala 45 funti, sinoć je rasprodana u svim veličinama.

Ista stvar dogodila se ranije, kad je britanska kraljevska obitelj provela nekoliko dana na službenom putovanju u Poljskoj i Njemačkoj 2017. godine. Mala plava haljinica s cvjetnim uzorkom, koju je tada nosila princeza Charlotte, brzo je postala vrlo tražena na eBayu. 'Haljina princeze Charlotte' ili pak 'Liberty haljina' bila su dva najklikanija pojma nakon službene objave fotografija s putovanja, izjavio je tada potpredsjednik trgovanja na eBayu Murray Lambell.

Četvrta u redu za krunu, Charlotte će početkom svibnja imati tri godine, a mnogi su primijetili da ima sve predispozicije koje čine jednu kraljicu. Većina fanova krljevske obitelji složila se da je malena Charlotte nešto najslađe što su vidjeli, kako pišu, te da u njoj vide Dianinu nasljednicu.

  • +4
Princ William s princem Georgeom i princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia