LOOK BEZ GREŠKE

Prelijepa Ana de Armas kombinaciju za čistu peticu zaokružila je efektnim modnim detaljem koji priželjkuju sve trendseterice

14.12.2020 u 12:34

Bionic
Reading

Ana de Armas, lijepa španjolsko-kubanska glumica koja polako, ali sigurno osvaja Hollywood, osim svojom neobičnom ljepotom oduševljava i fantastičnim modnim kombinacijama

Zgodna djevojka poznatog holivudskog glumca Bena Afflecka gdje god da se pojavi privlači poglede poput magneta.

Atraktivna brineta profinjene ljepote osim svojim neospornim glumačkim talentom, podjednako osvaja i odličnim modnim stilom.

Tridesetdvogodišnja ljepotica je bez sumnje nova miljenica modnoga svijeta, a kritičari ne prestaju hvaliti njezine genijalne modne kombinacije koje slaže s lakoćom.

  • +3
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vidjeli smo je u nebrojeno puta u cool stajlinzima no uvijek u korak s trendovima koji laskaju njezinoj vitkoj figuri.

Ana se za odlazak u šoping u Los Angelesu odlučila za još jedan minimalistički, a opet vrlo efektan look.

Iskombinirala je trendi tamnoplave hlače s mornarskim kopčanjem i zlatnim gumbima širih nogavica (Derek Lam) s topom u istoj nijansi modre. Stajling je podignula jednim moćnim detaljem: prekrasnom mini torbicom u intenzivnoj nijansi ružičaste (Ambush x Bvlgari) čija je cijena oko 15 tisuća kuna.

  • +12
Ben Affleck i Ana de Armas u Golden Goose tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa glumica koja je osvojila srce Bena Afflecka, ovaj look bez greške je upotpunila kožnim balerinkama i sunčanim naočalima tankih okvira retro stila.

Dakako, ljepotica koja se nedavno preselila k svom dečku, nije zaboravila niti na zaštitnu masku kakve su must have i na otvorenim javnim prostorima u Kaliforniji.

Par se zaljubio na setu filma 'Dark Water' prošle jeseni na setu i od tad su nerazdvojni.

Inače, Ben iz 13 godina dugog braka s Jennifer Garner ima dvije kćeri Violet (15) i Seraphinu (11) te sina Samuela.

De Armas je pak nedavno potpisala ugovor za angažman u Netflixovom akcijskom trileru The Gray Man, redatelja Joea i Anthonyja Russoa.