SPORTSKO IZDANJE

Jennifer Lopez sve je opčinila u još jednom ludo dobrom stajlingu koji laska njezinim oblinama, ali i istreniranom tijelu

14.12.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Glumica, pjevačica i poduzetnica Jennifer Lopez kad je u pitanju tjelovježba ništa ne prepušta slučaju, a svoje aktivnosti ne preskače usprkos globalnoj pandemiji koronavirusa koja je obilježila ovu godinu koja je na svom odlasku

Jenny from the Block svoje je tijelo dovela do savršenstva, a naravno fantastična figura kojom plijeni poglede nije joj baš pala s neba.

Slavna diva portorikanskih korijena kojoj nitko ne bi dao 51 godinu, koliko je proslavila ove godine u kolovozu, sve je opčinila u još jednom ludo dobrom stajlingu koji laska njezinim oblinama i istreniranom tijelu.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lopez je velika ljubiteljica comfy stajlinga baš kao i njezin zaručnik, bivša sportska zvijezda Alex Rodriguez, pa su se oboje modno uskladili prilikom odlaska u teretanu u sportskim izdanjima.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za zgodnom J.Lo koja se odlučila za vječiti jesensko-zimski modni trend, boju burgundca, okrenule su se mnoge glave u Miamiju.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznata ljepotica plijenila je poglede u kratkom topu i tajicama koji su joj pristajali kao saliveni, a look, kojem se nema što prigovoriti, začinila je efektnom zaštitnom maskom, kosom podignutom u punđu, bijelim tenisicama Reebok Lifestyle DMX i skupocjenom Hermesovom Birkinicom (Himalayan Niloticus Crocodile).

Inače, Alex i J. Lo trebali su se vjenčati ove godine međutim njihove je planove uništila globalna pandemija, pa su svoju raskošnu ceremoniju morali otkazati.

Par je nerazdvojan, pa ih se često može vidjeti u šetnjama i druženju, a sjajno se slažu i njihova djeca iz prijašnjih brakova.