PARIŠKI CHIC

Nemate više ideja za stajlinge? Inspirirajte se s četiri zimska trenda koja obožavaju Francuskinje

14.12.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Nedostaje li vam ideja za cool zimske kombinacije, uvijek je dobro zaviriti u instagramske profile tip-top dotjeranih Parižanki

Pa zbilja su rijetki gradovi koji imaju tu neku posebnu vibru, a kad je u pitanju moda, nijedna priča ne može proći bez Pariza. Francuskinje uvijek imaju sjajnih modnih rješenja koja nas mogu nadahnuti.

Glavni grad Francuske doživljava se kao mjesto na kojem se pojavljuju trendovi, a zatim se brzinom svjetlosti prošire diljem svijeta. Instagram profili francuskih blogerica mjesta su gdje možemo uživati u kreativnim outfitima modno osviještenih dama koje stila imaju na bacanje.

Pa što su temeljni komadi u garderobama Francuskinja ove zime? Ništa neobično je da se radi o klasičnim, bezvremenskim stilovima koji će se moći nositi i sljedećih nekoliko sezona poput udobnih teddy kaputa, elegantnih loaferica....

1. Mokasinke

Mokasinke ili trendi loaferice nikad nisu bile popularnije, osobito u kombinaciji sa savršeno odrezanim hlačama do gležnja i elegantnim kaputima.

2. Teddy kaputi

Iako Francuskinje obožavaju i elegantne klasične kapute u boji devine dlake, ove zime su ih očarali udobni i topli teddy kaputi. Najčešće biraju varijante u smeđim ili bež tonovima.

  • +8
Teddy kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

3. Jakne s remenom

Otmjene jakne i sakoi koji naglašavaju struk hit su među Francuskinjama ove zime. Najradije nose crne ili tamnoplave modele koji uvijek izgledaju fantastično u kombinaciji s hlačama širih nogavica ili traperica.

4. Jakna košulja

Iako tzv. shacketi, odnosno križanci jakni i košulja nisu nešto što bismo povezivali s francuskom modom, trend je osvojio Parižanke. Bež ili s tartan uzorkom, poznate francuske blogerice ne mogu se zasititi ovog modnog komada koji se uklapa u svaki stil.